Nouă cazuri de COVID-19 la echipa de fotbal Viitorul Constanţa

Nouă cazuri de COVID-19 la echipa de fotbal Viitorul Constanţa

Viitorul Constanţa - foto FB/Viitorul Constanţa

Conducerea clubului a anunţat că nouă cazuri au fost confirmate pozitiv. Dintre acestea, cinci sunt înregistrate în rândul jucătorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

„FC Viitorul Constanţa a efectuat luni, 26.10.2020, o nouă testare Covid-19, iar rezultatele sosite pe 27.10.2020, au fost, din păcate, pozitive în nouă cazuri”, anunţă conducea clubului de fotbal.

Dintre cele nouă cazuri de COVID-19, cinci sunt din rândul jucătorilor, iar alte patru din cadrul staff-ului auxiliar al echipei.

„Toţi cei depistaţi pozitiv urmează procedurile impuse de autorităţi în astfel de situaţii pentru a evita răspândirea virusului”, mai transmite conducerea FC Viitorul Constanţa.

Testarea echipei şi întregului staff a fost făcută după meciul de fotbal dintre Viitorul şi FC Argeş, terminat la egalitate 2-2.

„După un meci în care deşi a fost echipa mai bună, numeroasele absenţe din cadrul lotului şi-au pus amprenta. Fără Iancu, Chiţu, Josemi, Ghiţă, Boboc şi Ganea, absenţi din diverse motive, la care s-a adăugat şi golgheterul Luckassen, accidentat în min.26, Viitorul nu a reuşit decât o remiză în acest meci, având însă puterea să revină pe tabelă după ce a fost condusă cu 2-0”, spun cei din cadrul clubului.

Citeşte şi:

Gheorghe Popescu, testat pozitiv cu noul coronavirus! Care este starea de sănătate a fostului internaţional

Istoria neştiută a stadionului din Constanţa: ridicat de deţinuţi politic, pe o groapă de gunoi, cu piatră de Canara

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările