VIDEO Nou serial de televiziune. „Mamaia Vice“, cu Radu Mazăre în rol principal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Mazăre, în ţinută retro FOTO radumazare.ro
Radu Mazăre, în ţinută retro FOTO radumazare.ro

Mamaia Vice va avea 10 episoade, va fi turnat în această vară şi va reflecta viaţa unei brigăzi de Poliţie Locală din Constanţa.

Creatorii serialului TV cu audienţă Las Fierbinţi l-au convins pe primarul Constanţei să joace în film. Ei vor realiza un serial la Mamaia, intitulat Mamaia Vice – după titlul celebrului serial poliţist Miami Vice, cu actorul Don Johnson.

Mamaia Vice va avea 10 episoade, va fi turnat în această vară şi va reflecta viaţa unei brigăzi de Poliţie Locală din Constanţa.

Şeful acestei brigăzi speciale va fi nimeni altul decât Radu Mazăre, care are de altfel acest rol şi în realitate, deoarece entitatea poliţienească este subordonată primăriei. Poliţiştii vor fi interpretaţi de actorii din Las Fierbinţi.

Echipa de filmare soseşte la finele acestei săptămâni, în ziua de sâmbătă, la Constanţa, pentru a face împreună cu primarul un tur al staţiunii Mamaia.

Ei vor alege împreună locurile de turnare a scenelor şi vor pune la punct detaliile producţiei.

„Serialul va putea fi urmărit când va fi urât şi frig afară“, a precizat Mazăre căruia nu-i place deloc vremea geroasă decât dacă este la schi în străinătate.

Serialul original american a fost turnat în anii `80 şi arăta misiunea unui poliţist Sonny Crockett (Don Johnson), care lucra sub acoperire, împreună cu partenerul său de culoare (Philip Michael Thomas), în Miami. Detectivii aveau sarcina de a lupta împotriva traficanţilor de droguri.

Filmul a reprezentat un moment de cotitură în cinematografia de gen, fiind un exponent al curentului modernist New Wave. Tema muzicală, Crockett`s Theme, compusă de Jan Hammer, este recunoscută pe plan internaţional. Miami Vice a născut un nou tip de detectiv - mereu elegant, rafinat, cuceritor, pe care îl întâlneşti mai degrabă în saloanele mondene decât în secţiile de poliţie. Serialul a avut o continuare 20 ani mai târziu, cu Colin Farrell şi Jamie Foxx.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite