UPDATE VIDEO Nicuşor Constantinescu, adus cu duba la DNA Constanţa. Este citat în două dosare penale

UPDATE VIDEO Nicuşor Constantinescu, adus cu duba la DNA Constanţa. Este citat în două dosare penale

FOTO: Arhivă

Nicuşor Constantinescu a fost citat să se prezinte luni, 15 aprilie, în faţa procurorilor DNA-Serviciul Teritorial Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 10.55 La ieşirea din sediul DNA Constanţa, înainte de a fi urcat în duba penitenciarului, Nicuşor Constantinescu a declarat: „Este dosarul în care este vizată firma Tel Drum a lui domnul Dragnea. Este santaj pentru a face denunţ împotriva domnului Dragnea.”

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a anunţat că luni 15 aprilie, la ora 10.00, este chemat la DNA Constanţa.

„Sunt chemat de acelaşi procuror DNA, Bodean Andrei, la DNA Constanţa în calitate de suspect şi inculpat în alte două dosare penale”, a scris pe contul său de Facebook.

Baronul de Constanţa, Nicuşor Constantinescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean se află încarcerat la penitenciarul Poarta Albă, unde execută o sentinţă de 5 ani de închisoare în dosarul centrului Militar Zonal. Totodată, Nicuşor Constantinescu a fost condamnat definitiv în luna februarie 2019 la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor, alături de Radu Mazăre, a cărui sentinţă este de 9 ani de închisoare cu executare.

Ca urmare a solicitării fostului preşedinte al CJ Constanţa, Curtea de Apel Constanţa a decis marţi, 9 aprilie, că cele două sentinţe definitive sunt concurente, urmând ca acesta să mai execute 4 ani şi 2 luni de închisoare.

 


Pe aceeaşi temă:

Judecătorii au decis câţi ani mai stă la închisoare baronul Constanţei, Nicuşor Constantinescu

Decizie definitivă în cazul lui Nicuşor Constantinescu. Baronul de Constanţa a cerut să fie liberat condiţionat

Căderea brutală a baronului care stăpânea odinioară Constanţa. Câţi ani de închisoare are de executat Nicuşor Constantinescu şi câte procese mai sunt pe rol

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: