Rezultatele necropsiei. Dansatoarele şi cântăreaţa de la restaurantul Beirut au murit intoxicate cu monoxid de carbon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii legişti de la Constanţa au stabilit cauza morţii dansatoarelor Mihaela Tucă (23 ani) şi Nicoleta Vasiliţeanu (22 ani) şi a cântăreţei Nicoleta Ioana Cengher (22 ani), care au pierit în incendiul de la restaurantul Beirut din Constanţa. Fetele au decedat ca urmare a intoxicaţiei cu monoxid de carbon.

Familia Mihaelei Tucă a primit certificatul medico-legal prin care este stabilită cauza decesului. Tânăra Micky a murit din cauza asfixierii cu monoxid de carbon.

Familia celeilalte dansatoare moarte, Nicoleta Vasiliţeanu, a declarat că fata a încetat din viaţă din aceeaşi cauză. „S-a intoxicat, şi-a pierdut cunoştinţa, s-a prăbuşit la pământ şi a căzut peste ea o grindă, distrugându-i faţa. De aceea a fost atât de rănită“, a mărturisit Maria Vasiliţeanu, mama Nicoletei.

Femeia a relatat că după ora 22.54, nu a mai răspuns nimeni la niciun telefon, niciuna dintre fetele rămase în cabina de schimb. „Dacă pompierii îşi făceau datoria, ele trăiau“, a mai spus mama fetei.

Fratele Mihaelei Tucă dă vina tot pe pompierii care au asistat pasivi la declanşarea infernului. El a relatat că Nicoleta Buirencu, dansatoarea care se află în stare critică la Spitalul Arşi din Capitală a fost scoasă din flăcări de patronul libanez George Karam. Când a vrut să se întoarcă şi după celelalte fete prinse înăuntru, libanezul n-a mai fost lăsat de pompierii care sosiseră între timp la faţa locului.

Mihaela Tucă (23 ani) Foto Facebook Micky Bellydance Official

image

„Nu l-au mai lăsat să intre, să le salveze. Ele plângeau şi ţipau după ajutor. Pompierii au zis că nu au lanternă, că nu au apă... era doar fum, puteau intra“, a spus Mihai Mancaş. El consideră că fetele puteau fi salvate, pentru că au fost ucise de fum, nu de foc. „Sora mea este întreagă, la fel şi cântăreaţa, doar Nicole e arsă la faţă“, a dezvălit Mihai Mancaş.

Nicoleta Vasiliţeanu (22 ani) Foto Facebook Cătălin Şogor

image

Într-un final, medicii legişti au stabilit şi cauza morţii solistei Nicoleta Ioana Cengher (22 ani). Tânăra a decedat tot din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon.

Nicoleta Ioana Cengher (22 ani) Foto Facebook Nicoleta Ioana Cengher

image

Cântăreaţa Nicoleta Ioana Cengher şi dansatoarele Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu au murit în incendiul devastator de la restaurantul Beirut, fiind surprinse de flăcările mistuitoare pe când se aflau în vestiarul de la etaj.

Vă mai recomandăm

Fetele de la Beirut au murit îmbrăţişate

Şeful pompierilor care au acţionat la Beirut: „Dacă mă simt vinovat? Depinde“

Mama solistei Nico: „În seara incendiului, barmanul a fost înlocuit, iar fetelor le-a fost servit un ceai“

VIDEO „Acum să vezi foc ;)“ Ultima postare de pe Facebook a artistei Nico. Tânăra era cântăreaţă la restaurantul Beirut

FOTO VIDEO Nicole, una dintre tinerele moarte în incendiul de la Beirut, recunoscută după cercei şi inele

VIDEO Micky Bellydance, tânăra moartă în incendiu: „Să mergi cu un prieten prin întuneric este mult mai bine decât să mergi pe lumină singur“

VIDEO Micky Bellydance, dansatoarea de la Beirut, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Nicolle, artista care a supravieţuit incendiului de la Beirut, în stare critică

VIDEO Clipul de promovare a restaurantului Beirut, realizat cu exact un an înainte de dezastru. În imagini apar dansatoarele exotice, care erau atracţia localului

Dosare penale şi angajaţi fără contracte. Anchetă la sânge a autorităţilor la Restaurantul Beirut, unde au murit trei tinere

UPDATE FOTO VIDEO Incendiu devastator la Restaurantul Beirut şi Legendary Pub. Trei artiste au murit carbonizate. Alte patru persoane au fost grav rănite

FOTO Ce a mai rămas din Restaurantul Beirut. Relatarea unui martor, membru al trupei care cânta la Legendary Pub

Prima lumânare şi flori de primăvară la locul tragediei de la Restaurantul Beirut

VIDEO Sorin Lucian Ionescu, martor: „Ardem ca şobolanii la Legendary Pub!“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite