Muftiul Iusuf Muurat: „Evenimentele tragice din Franţa nu au nicio legătură cu religia islamică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muftiul Iusuf Muurat condamnă actele de terorism din Franţa FOTO Adevărul
Muftiul Iusuf Muurat condamnă actele de terorism din Franţa FOTO Adevărul

Muftiul Iusuf Murat a spus pentru Adevărul că evenimentele tragice de la Paris, din data de 7 ianuarie, nu au nicio legătură cu religia islamică.

„Toate evenimentele tragice care se desfăşoară cu o cruzime desăvârşită nu au nicio legătură cu religia islamică, iar cei care le provoacă nu sunt musulmani.

Islamul nu ne îndeamnă să comitem asemenea atentate şi este împotriva oricărei vărsări de sânge. Condamn aceste acte de terorism şi adresez condoleanţe familiilor îndoliate şi poporului francez. Mă rog la bunul Dumnezeu să ne binecuvânteze şi să ne protejeze ţara. Amin“, a spus muftiul pentru Adevărul.  

12 morţi, între care 2 poliţişti, este bilanţul tragic, provizoriu încă, în urma atentatului terorist comis de două persoane în jurul orei 11, la sediul jurnalului satiric „Charlie Hebdo“ din arondismentul 11 al Parisului, Franţa.

Martorii au declarat că doi bărbaţi mascaţi au intrat în clădire în jurul orei locale 11.30 (12.30, ora României), strigând "Allah Akbar" şi "Profetul a fost răzbunat". Potrivit ministrului de Interne, atacatorii sunt în număr de trei.

Pe aceeaşi temă:

Atentat terorist în Paris, Franţa. Masacru în redacţia Charlie Hebdo. 12 oameni au murit
 

 
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite