Motociclist omorât de neglijenţa unui şofer de auto-macara. Impactul a rupt motocileta în două

Motociclist omorât de neglijenţa unui şofer de auto-macara. Impactul a rupt motocileta în două

Motocicleta a fost ruptă în două în urma impactului. FOTO Adevărul

Un bărbat de 37 ani a murit luni seara după ce a intrat cu motocicleta într-o auto-macara. Vinovat pentru aceasta tragedie este şoferul maşinii care a întors pe linia dublă continuă. Motociclistul nu a mai putut să facă nimic pentru a evita impactul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Tincu, 37 ani din Constanţa a fost victima celui de-al doilea accident parca tras la indigo. Bărbatul conducea regulamentar pe bulevarudl Aurel Vlaicu. 

Martorii povestesc că şoferul auto-macaralei a intrat pe contrasens pentru a întoarce în loc. A fost lovit în partea laterală - dreapta de motocicleta lui Adrian.

Bolidul pe două roţi s-a rupt pur şi simplu, iar motociclistul nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. El a fost recunoscut de un prieten şi de tatăl său care a venit imediat la locul accidentului.

Mai grav este că şoferul vinovat a mutat din loc maşina după accident, într-un încercare disperată de a şterge urmele şi pentru a-i pune pe poliţişti pe o pistă greşită. Chiar şi aşa, el este cercetat acum pentru omor din culpă şi s-a ales cu permisul suspendat până la finalizarea anchetei.

Acest caz vine la doar o lună de la cel care a avut loc în staţiunea Mamaia. Un tânăr a ars de viu după ce a lovit cu motocicleta o auto-macara care a vrut să întoarcă în mijlocul bulevardului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările