Mohammad Murad cere anularea alegerilor de la Mangalia. A pierdut în faţa liberalului Radu Cristian

Mohammad Murad cere anularea alegerilor de la Mangalia. A pierdut în faţa liberalului Radu Cristian

Murad, la depunerea candidaturii

Mohammad Murad nu vrea să accepte rezultatul alegerilor locale din municipiul Mangalia, acolo unde el a candidat pentru funcţia de primar. Milionarul a pierdut în faţa actualului primar, reprezentant al PNL.

Alegerile din municipiul Mangalia au fost câştigate de liberalul Radu Cristian. Principalul contracandidat al acestuia a fost omul de afaceri Mohammad Murad (independent) care a ales să candideze aici în ultimul moment. Acum, acesta cere anularea scrutinului.

În timpul campaniei electorale, Murad a intrat de două ori în atenţia Poliţiei după ce a fost depistat că împărţea pachete cu alimente unor alegători, sau după ce a oferit vârstnicilor un carnet CEC cu valoare de 10.000 de lei, valabil doar după ce el ar fi fost ales primar.

În ziua votului, o maşină din staff-ul candidatului Mohammad Murad a fost depistată în trafic de către poliţişti, iar în ea s-au găsit materiale de propagandă electorală şi suma de 160.000 de lei. Poliţia îi bănuieşte pe apropiaţii lui Murad că încercau să cumpere voturi. La faţa locului a ajuns şi Mohammad Murad care a avut un schimb de replici cu organele de poliţie.

Murad consideră că acest incident este „un eveniment care l-a afectat electoral prin împiedicarea cetăţenilor care intenţionau să mă voteze la funcţia de primar prin mediatizarea excesivă şi trunchiată a unui eveniment în care nu am fost implicat dar care a fost prezentat drept mită electorală oferită de subsemnatul şi de reţinerea mea de către organele de urmărire penală. Evenimentul care a influenţat fără îndoială rezultatul alegerilor a fost cel petrecut în jurul orelor 15.30-19.30”, citează News.ro.

Mediatizarea evenimentului din ziua votului, în care a fost implicată o maşină a grupului de firme pe care le conduce, ar fi condus la indeea că „Mohammad Murad nu poate fi votat. Fără nicio urmă de tăgadă, acest incident a fost creat pentru a crea această impresie care nu avea nicio legătură cu realitatea, dar prin care s-a reuşit realizarea scopului suprem, câştigarea alegerilor de către candidatul PNL la Primăria Mangalia, Radu Cristian”, se arată în documentul depus de Murad la Biroul Electoral Central prin care se solicită anularea alegerilor din Mangalia.

Citeşte şi:

VIDEO Poliţia Constanţa: Peste 160.000 de lei s-au găsit în maşina unui membru din staff-ul lui Mohammad Murad, în ziua votului

Membru din stafful de campanie al lui Mohammad Murad, dus la Poliţie sub suspiciunea că împărţea bani în ziua votului (VIDEO)


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările