Mesajul de înfrânt, lansat de PSD: „O experienţă din care trebuie să învăţăm să fim mai buni şi mai apropiaţi de oameni“

Mesajul de înfrânt, lansat de PSD: „O experienţă din care trebuie să învăţăm să fim mai buni şi mai apropiaţi de oameni“

Alegeri europarlamentare 2019 FOTO Inquam Photos Octav Ganea

PSD Constanţa, organizaţia de la municipiu condusă de primarul Decebal Făgădău, a transmis un mesaj către electorat, în numele filialei, dar semnat de Făgădău.

Partidul Social Democrat - Organizaţia Municipală Constanţa a transmis un mesaj către constănţeni şi către români, considerând aceste alegeri europarlamentare din 26 mai 2019 o „experienţă“. 

Comunicatul a venit luni, 27 mai, la ora 13.30, cu câteva ore înainte de rezultatele finale ale alegerilor. În Constanţa, atât în judeţ, cât şi în municipiu şi în comune cu primari veşnici, PSD a încasat o bătălie cruntă, clasându-se abia pe locul 3, după ani de dominaţie absolută. 

Mai mult, în ziua scrutinului, mama primarului Decebal Făgădău a fost surprinsă încercând să introducă 5 buletine de vot în urne. Primarul a catalogat asta drept o înscenare 

„Mesajul Organizaţiei Municipale Constanţa - Partidul Social Democrat

Doresc să le mulţumesc constănţenilor şi tuturor românilor care au ieşit într-un număr mare la vot şi au arătat lumii întregi că România este o ţară liberă şi democratică.

Regret faptul că au existat români care au stat ore întregi la cozi pentru a vota sau care nu au putut vota, este evident că trebuie schimbat modul de organizare al alegerilor.

Îi felicit sincer pe câştigătorii acestor alegeri şi le doresc să nu îşi dezamăgească susţinătorii.

Le urez succes tuturor europarlamentarilor aleşi să reprezinte România şi îmi exprim speranţa că vor reuşi să o facă cunoscută şi pentru lucrurile bune şi pentru oamenii frumoşi ai acestei ţări europene.

Le mulţumesc membrilor şi simpatizanţilor Partidului Social Democrat pentru munca depusă şi consider că rezultatul acestor alegeri reprezintă pentru noi o experienţă din care învăţăm să fim mai buni şi mai apropiaţi de oameni.

Decebal Făgădău

Preşedintele Organizaţiei Municipale Constanţa a Partidului Social Democrat“ 

Pe aceeaşi temă: 

UPDATE Alianţa USR PLUS şi PNL, marii câştigători la alegerile europarlamentare 2019, în Constanţa 

Europarlamentare 2019. USR PLUS câştigă detaşat municipiul Constanţa

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: