Medicii Serviciului de Ambulanţă Constanţa, mesaj către populaţie: „Ajutaţi-ne cu dezinfectanţi, măşti, mănuşi şi combinezoane”

Medicii Serviciului de Ambulanţă Constanţa, mesaj către populaţie: „Ajutaţi-ne cu dezinfectanţi, măşti, mănuşi şi combinezoane”

Angajaţii SAJ au nevoie de consumabile                                          FOTO: SAJ Constanţa

Angajaţii Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanţa îi roagă pe oameni să-i ajute cu consumabile necesare în această perioadă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Facem un apel către constănţenii care ne pot ajuta cu consumabile: dezinfectanţi (atât pentru mâini cât şi pentru suprafeţe), măşti, mănuşi, combinezoane”, se arată într-un mesaj al celor de la SAJ.

Personalul medical explică faptul că cele mai multe solicitări sunt pentru persoane suspecte COVID 19. 

„De asemenea, şi la celelalte cazuri ar trebui să mergem echipaţi. În plus, multe interventii sunt la persoane aflate in autoizolare din cauza COVID 19”, mai spun medicii de pe ambulanţe.

Cei care pot ajuta cu aceste produse de strictă necesitate sunt rugaţi să le ducă la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, situat pe strada Bravilor, numărul 1 - municipiul Constanţa.

„Voi ne ajutaţi pe noi, noi vă ajutăm pe voi”, se arată în finalul mesajului.

Pe aceeaşi temă:

Toate semafoarele din oraş funcţionează pe galben intermitent

Turismul de croazieră la Marea Neagră, învins de pandemie în anul revigorării. Zece nave maritime uriaşe îşi anunţaseră sosirea în Portul Constanţa în 2020

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: