Medic din Constanţa, arestat pentru violarea unei fetiţe de 11 ani. Copila îi era pacientă, iar doctorul a abuzat-o în timpul unei şedinţe de reflexoterapie

Medic din Constanţa, arestat pentru violarea unei fetiţe de 11 ani. Copila îi era pacientă, iar doctorul a abuzat-o în timpul unei şedinţe de reflexoterapie

Dr. Victor Emanuel Boţ, în uşa cabinetului de tratament Sursa foto homeopatieconstanta.ro

Un medic homeopat din Constanţa a fost arestat pentru violarea unei fetiţe de 11 ani, care îi era pacientă. Faptele descrise de anchetatori sunt cutremurătoare: Victor Emanuel Boţ i-a făcut copilei sex oral, apoi a penetrat-o parţial.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a instrumentat cazul doctorului Victor Emanuel Boţ, un medic homeopat din Constanţa. În ziua de 16 mai, la cabinetul său din complexul Flămânda, a venit fetiţa I.T.M, în vârstă de 11 ani, care urma un tratament de reflexoterapie.

Folosindu-se de influenţa asupra copilei, medicul Boţ a constrâns-o să se supună întâi unui act sexual oral.

„Profitând de calitatea sa de medic şi abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, medicul a constrâns-o pe fată să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra persoanei vătămate, penetrând-o parţial în vagin, fără a-i provoca deflorarea“, relatează anchetatorii.

Dr. Victor Emanuel Boţ a fost reţinut, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

În ziua de miercuri, 8 iunie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat.

Medicul Boţ a fost arestat preventiv miercuri, 8 iunie, de Judecătoria Constanţa, pentru 30 zile.

Patul din cabinetul dr. Boţ. La pervaz atârnă o păpuşă Sursa foto homeopatieconstanta.ro

Pe site-ul său homeopatieconstanta.ro, dr. Victor Emanuel Boţ se prezintă:

„Sunt născut în Arad, pe 14 septembrie 1977. Treizeci de ani mi-am format fiinţa, având parte de cele mai potrivite ocazii să devin medic homeopat, maseur, şi nu în ultimul rând un doritor de a afla şi aplica câteva din cele mai frumoase arte ale vindecării.

Din toamna anului 2007 sunt constănţean, lucrând 5 ani într-un cabinet medical individual în oraşul Negru-Vodă, unde am avut parte de multă şi diversă experienţă în domeniul tratării, consilierii şi chiar a vindecării.

În prezent, lucrez în propriul cabinet medical, unde mă străduiesc să pun la dispoziţia fiecăruia cele mai frumoase şi interesante metode de tratament natural.

Doresc să vă împărtăşesc care este modul meu de a vedea vindecarea şi educarea oamenilor doritori să aplice în viaţa de zi cu zi anumite deprinderi care să-i ajute să cunoască ce este dincolo de RUTINA acestei vieţi.

Rutina şi Rugina sunt două bune prietene, ele fiind Reginele sedentarilor, oamenilor obişnuiţi, care au pierdut, sau sunt pe punctul de a pierde savoarea vieţii. Cu toţii ştim că suntem sedentari (cel puţin în anumite perioade din viaţă), dar puţini conştientizăm şi din aceştia şi mai puţini aplicăm cele aflate despre îmbunătăţirea stării noastre interioare, care amprentează anturajul, exteriorul fiecăruia.

Boala, bolirea, zacerea la pat sunt doar momente, perioade din viaţa noastră care ţin atâta timp cât trăim conflictual anumite situaţii de viaţă, pe care le-am atras prin:

– neatenţie

– tăcere (“mai bine tac şi înghit asta decât să deranjez”)

– sentimentul de vină

– prea puţinul timp acordat propriilor necesităţi spirituale, afectiv-sentimentale

– educaţia rigidizată şi rigidizantă care nu mai acoperă noile nevoi ale omului de acum

– frica de a dărui din inimă tot ce e mai bun şi mai frumos în mine! Ca nu cumva să rămân gol interior, sau să nu primesc nimic în scimb.

Orice sentiment rău (de vină, de neajuns, de incapabilitate, de frustrare, de frică, de inferioritate,etc) încolţit în noi, care prinde rădăcini şi primeşte îngrijire atentă, zilnică o perioadă, devine o vulnerabilitate, o slăbiciune, o ocazie pentru a putea fi mai bine agresaţi, folosiţi, ghidaţi în alte direcţii şi sensuri decât acelea proprii – care sunt cele mai bune, pentru că provin din sufletul nostru unic, curat şi frumos (să-mi fie iertat pleunasmul)“.

Pe aceeaşi temă:

Coşmarul băieţelului din Cumpăna violat de mamă 

DESCOPERIRE MACABRĂ Fetiţa îngropată la fundaţia ANL nu avea urme de violenţă

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: