Mazăre, nervos când vine vorba de explicat afacerile cu apropiaţii

Mazăre, nervos când vine vorba de explicat afacerile cu apropiaţii

Radu Mazăre a ridicat tonul la un jurnalist

Primarul Radu Mazăre a dat dovadă de iritare marţi la Curtea de Apel Bucureşti. Edilul a fost luat la întrebări de un reporter despre relaţiile sale de afaceri cu Sorin Strutinsky.

Ştiri pe aceeaşi temă

Edilul de la Constanţa a fost iniţial deranjat de faptul că reporterul primea mesaje pe telefonul mobil. "Mă mai întrebi? Mai primeşti? Hai să-ţi mai răspund", l-a luat Mazăre la rost pe reporter, după care a completat "vrei să îţi răspund la ce mă întrebi?".

Mazăre a explicat că felul în care se realizează paza în municipiul Constanţa a fost auditat de către Curtea de Conturi. El a negat că ar avea un bloc de locuinţe construit împreună cu Strutinsky în capitală. 

"Ce legătură are una cu alta şi licitaţia pe care o desfăşor şi firma la care el este acţionar şi eu nu mai sunt de 12 ani şi o licitaţie la care a venit cu preţul cel mai mic. Puteam eu, legal să elimin acea firmă care a venit cu preţul cel mai mic?", s-a întrebat Mazăre retoric.

Primarul de la malul mării crede că este şi moral şi legal să accepte la licitaţie firma lui Strutinsky. "Ce legătură are faptul că tu eşti acţionar la o firmă cu participarea la licitaţie. Nici nu am temei legal să te descalific", a mai spus Mazăre. 

Edilul susţine că nu a făcut parte în viaţa lui din nicio comisie de licitaţie şi doar comisia de licitaţie analizează ofertele, vede care este preţul cel mai bun şi decide câştigătorul.

Sorin Strutinsky, partenerul de afaceri al lui Radu Mazăre a fost recent trimis în judecată de către DNA pentru săvârşirea a patru infracţiuni de trafic de influenţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările