Maşinile vechi, un pericol pentru circulaţia pe Autostrada Soarelui

Maşinile vechi, un pericol pentru circulaţia pe Autostrada Soarelui

FOTO: DRDP Constanţa

Două astfel de maşini au fost implicate în dimineaţa de sâmbătă, 14 sepembrie, în accidente rutiere pe Autostrada Soarelui.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa (DRDP) atrage atenţia asupra pericolului pe care maşinile vechi îl pot reprezenta în traficul rutier.

„Atenţie! Autovehiculele vechi pot fi pericole pe şosea!

Unele din cauzele frecvente ale evenimentelor rutiere produse pe Autostrada A2 sunt vechimea şi gradul ridicat de uzură al autovehiculelor sau starea tehnică necorespunzătoare.

Din aceste motive, unele au luat foc, altora le-au explodat anvelopele etc”, notează cei de la Direcţia de Drumuri.

În această dimineaţă au avut loc două evenimente rutiere în care au fost implicate astfel de autovehicule, fără să rezulte victime: primul, la kilometrul181, sensul spre Bucureşti, iar cel de-al doilea, căruia i s-a blocat sistemul de direcţie, la kilometrul 163. Ambele s-au produs pe A2.

Sfatul celor de la DRDP Constanţa este să „circulaţi cu atenţie şi să verificaţi starea tehnică a autovehiculului înainte să porniţi la drum!”

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Carambol pe A2. Maşină de Poliţie aflată pe banda de urgenţă, făcută praf pe podul de la Cernavodă. Poliţia: „A fost implicat un ansamblu de vehicule“

Accident pe Autostrada Soarelui. Maşină răsturnată în afara şoselei

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: