Maşină furată din Marea Britanie, descoperită în curtea unui tânăr din Constanţa

Maşină furată din Marea Britanie, descoperită în curtea unui tânăr din Constanţa

Maşina a fost indisponibilizată de către poliţişti                                FOTO: Poliţia de Frontieră

Maşina a fost indisponibilizată de către poliţiştii de frontieră, iar tânărul este cercetat penal. Valoarea maşinii este de aproximativ 30.000 de lei.

Poliţiştii de frontieră din cadrul structurii teritoriale ale Gărzii de Coastă au descoperit joi, 30 aprilie, 2020, în curtea unul imobil din localitatea Oituz, judeţul Constanţa, un autovehicul marca Mini, model Cooper, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor cu suspiciune asupra situaţiei juridice a acestuia.

Acţiunea poliţiştilor a făcut parte dintr-o activitate desfăşurată pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate.

„Astfel, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, constatând că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, iar posesorul autoturismului este un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa”, spun reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Tânărul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul, în valoare de aproximativ 30.000 lei, este căutat de către autorităţi.

„În cauză, vehiculul a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun, se mai arată în comunicatul de presă al Gărzii de Coastă.

Pe aceeaşi temă:

Restricţii pentru anumite autovehicule la trecerea prin Punctul de Frontieră Negru-Vodă

Noi reguli în zona de frontieră a României. Poliţiştii trebuie să explice motivul legitimării persoanelor

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările