VIDEO Masacru la Constanţa. Maidanezi împuşcaţi în cap, găsiţi la marginea oraşului

VIDEO Masacru la Constanţa. Maidanezi împuşcaţi în cap, găsiţi la marginea oraşului

Maidanezii au fost găsiţi la marginea oraşului Constanţa FOTO Adevărul

Imagini de coşmar la ieşirea din oraşul Constanţa. Patru maidanezi împuşcaţi în cap au fost găsiţi în spatele supermaket-ului Real. Cadavrele erau îndesate în saci de rafie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gestul de o cruzime fără margini a fost observat de un constănţean care a sunat la Protecţia Animalelor. 
 
Omul a declarat că o maşină neindentificată a oprit la periferie şi a aruncat mai mulţi saci plini. Când s-a apropiat a zărit că sacii de rafie erau plini de sânge.
 
Patrupedele, patru la număr, sunt masculi adulţi. Ei nu erau crotaliaţi şi nici castraţi. Sacii de carbuni erau legaţi cu sârmă şi se aflau la mică distanţă de drumul care duce spre centura oraşului Ovidiu.
 
La o primă verificare, reprezentanţii Protecţiei Animalelor au constat că maidanezii aveau urme de alice pe tot corpul şi în special pe cap. Ei au fost, cel mai probabil, împuşcaţi într-o altă locaţie şi apoi băgaţi în saci şi abandonaţi la ieşirea din oraş. 
 
Specialiştii spun că nu există semne de otrăvire, dar autorul acestei fapte i-a împuşcat cu o armă de vânătoare. 
 
Asociaţia de Protecţie a animalelor nu poate să ridice maidanezii, aşa că au anunţat conducerea Direcţiei Sanitar Veterinare pentru a prelua ancheta în acest caz. Poliţiştii de la Serviciul AEST ar putea să intre şi ei pe fir pentru a verifica proiectilele cu care au fost împuşcaţi câinii. 
 
În urma necropsiei de la DSV Constanţa va fi stabilită şi cauza exactă a decesului precum şi posibilul tip de armă folosit de ucigaşi.

Vă mai recomandăm:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: