Marinar căzut noaptea de pe barjă în Dunăre, în timpul unor manevre. Colegii au observat abia a doua zi absenţa lui

Marinar căzut noaptea de pe barjă în Dunăre, în timpul unor manevre. Colegii au observat abia a doua zi absenţa lui

Căutări ale marinarrului căzut de pe barjă în Dunăre Sursa ISU Constanţa

Un marinar de pe barjă a căzut în Dunăre în seara de joi, 23 ianuarie. Dispariţia sa a fost semnalată abia a doua zi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marinarul se afla pe o barjă care încerca să se alăture unui convoi pe Dunăre, în dreptul satului Izvoarele. La manevrele care erau efectuate joi seara, în jurul orei 22.30, marinarul a căzut în apă. 

Dispariţia sa a fost semnalată abia a doua zi. 

„La data de 24.01.2020, lucratorii Postului de Poliţie TN Cernavodă au fost sesizaţi telefonic de către Capitania Chiciu cu privire la faptul că, la ora 22.30, de la bordul unei nave - pavilion Romania, aflată în manevră de formare a convoiului, la km 347+500, mal stâng Dunăre, în zona localităţii Izvoarele, un marinar, în vârstă de 45 ani, ar fi căzut peste bord. Lucrătorii postului deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În cauză se efectuează cercetări, până la acest moment persoana în cauză nu a fost găsită“, transmite Poliţia Constanţa.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa precizează că a fost anunţat vineri, 24 ianuarie, la ora 11, de dispariţia marinarului. Scafandrii intervin pentru căutarea bărbatului, „marinar în vârstă de 40 ani, căzut seara trecută de pe barjă“.

„La faţa locului intervin 4 scafandri cu o ambarcaţiune şi 3 subofiţeri din cadrul detaşamentului Cernavodă cu o ambarcaţiune. De asemenea, este prezent si un echipaj medical SMURD B“, menţionează ISU. 

Sursa ISU Constanţa

Pe aceeaşi temă: 

FOTO Un marinar a murit înecat în Portul Orşova după ce a căzut de pe o barjă

Barja Dunav, cu o mie de tone de gluten la bord, la un pas de a se scufunda

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările