VIDEO Marele Cor al Armatei Roşii va evolua la Constanţa. „Ochi Cernye“ şi „Kalinka“, din repertoriu

VIDEO Marele Cor al Armatei Roşii va evolua la Constanţa. „Ochi Cernye“ şi „Kalinka“, din repertoriu

Pe 19 noiembrie, Marele Cor al Armatei Roşii va fi prezent la Constanţa cu spectacolul “The Great Revival” (Marea Renaştere), un concert emoţionant închinat memoriei membrilor Ansamblului Alexandrov care au pierit în accidentul aviatic de anul trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 18.00, iar spectacolul va debuta la ora 19.00. Preţul unui bilet variază între 150 şi 200 de lei. 
 
 „Ochi Cernye“, „Kalinka“, „Smuglyanka“, „Katyusha“ şi alte piese celebre din fabulosul repertoriu rusesc al ansamblului vor răsuna într-un spectacol impresionant, ce va aduce pe scenă 120 de staruri în uniformă, dansuri autentice şi o garderobă impresionantă. În ultimii 30 de ani de activitate, Ansamblul Alexandrov a oferit peste 7.000 de reprezentaţii, în mai multe limbi, în faţa a peste 20 de milioane de spectatori entuziaşti. 
 
Turneul în România este organizat de Asociaţia Culturală Mall 4 Art, în colaborare cu Camera de Cooperare Economică şi Culturală Româno-Rusă, sub egida Ambasadei Federaţiei Ruse în România.
 
Corul are aproape 90 ani de existenţă, timp în care şi-a câştigat o notorietate fără egal pe plan internaţional.  Anul trecut, pe 25 Decembrie, chiar în ziua de Crăciun, un avion militar rusesc cu 92 de persoane la bord se prăbuşea în Marea Neagră, în zbor spre Siria, toţi cei aflaţi la bord pierzându-şi viaţa. Printre pasageri, 64 de membri ai Corului Armatei Roşii - cântăreţi, dansatori şi membri ai orchestrei, inclusiv directorul şi dirijorul Valeri Khalilov. Ştirea a făcut înconjurul lumii, iar preşedintele Vladimir Putin declară ziua de 26 decembrie zi de doliu naţional în Rusia. 
 
 
citeste totul despre: