Maraton de vaccinare la Spitalul Militar de Urgenţă din Constanţa. Vaccinul administrat este de la Pfizer

Maraton de vaccinare la Spitalul Militar de Urgenţă din Constanţa. Vaccinul administrat este de la Pfizer

Vaciin produs de Pfizer

Maratonul vaccinării a demarat marţi, 4 mai, şi se va derula timp de o săptămână. Populaţia se pate vaccina la orice oră, fără programare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând de marţi, 4 mai, ora 08:00, a demarat un maraton de vaccinare la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu”, amplasat pe Bulevardul Mamaia, nr. 96.

„Persoanele care doresc să se vaccineze, se pot prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă, doar în baza cărţii de identitate.

Vaccinul folosit este cel dezvoltat de Pfizer şi BioNTech (Comirnaty), iar pentru maratonul din perioada 04 - 11 mai este disponibil un flux de vaccinare, care va funcţiona non-stop. Asta înseamnă că, zilnic, aproape 100 de persoane se pot vaccina fără programare”, transmite Prefectura Constanţa.

De asemenea, cele două fluxuri destinate turiştilor, care funcţionează în centrul de imunizare din Pavilionul Expoziţional, vor rămâne operaţionale, dar pentru constănţeni, care pot merge pentru prima doză de vaccinare fără programare, doar în baza cărţii de identitate.

După ce vor primi prima doză, vor fi, automat, programaţi pentru rapel. Programul celor două fluxuri este în concordanţă cu programul centrului (08:00 - 20:00, în fiecare zi).

Citeşte şi:

Miss Litoral 1985, concurs de frumuseţe celebru în comunism. În ce excelau tinerele est-europene VIDEO

Pescar dispărut în apele Dunării. Salvatorii ISU au început căutările

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările