UPDATE FOTO „Nu pot ei fura cât putem noi vota“ au strigat tinerii din Constanţa la protestul la adresa lui Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 8 noiembrie, la ora 18.00, în parcul din faţa Primăriei Constanţa va avea loc o demonstraţie împotriva lui Victor Ponta, sub sloganul „Constanţa, ieşi în stradă dacă nu îl vrei pe Ponta preşedinte“.

UPDATE

Circa 300 de manifestanţi, majoritatea tineri, s-au adunat sâmbătă seară în faţa Prefecturii Constanţa, la protestul anunţat pe Facebook.

Oamenii au scandat lozinci împotriva candidatului PSD la prezidenţiale, Victor Ponta, dar şi împotriva actualei guvernări: ”Jos Ponta!”, ”Nu pot ei fura cât putem noi vota!”, ”Ponta pentru noi este Ceauşescu doi!”, ”Nu-i cumperi pe ei cu zahăr şi ulei!”.
 

Un tânăr manifestant din Constanţa a declarat celor prezenţi: ”Dacă iese Ponta preşedinte, eu plec din ţară”.

„Tinerii constănţeni şi nu numai sunt aşteptaţi să demonstreze că le pasă de viitorul ţării şi să arate că nu-l vor pe Ponta preşedinte. E momentul ca tinerii să aibă un cuvânt de spus şi să nu mai lăsăm pensionarii să ne decidă soarta“, îndeamnă organizatorii.

„Veniţi cu noi să fim eroi în turul doi“, dau constănţenii adunarea pe Facebook.
 

Astfel de manifestaţii vor avea loc în mai multe oraşe din ţară: la Braşov în faţa Prefecturii pe 9 noiembrie, la Cluj în Piaţa Unirii pe 8 noiembrie, la Timişoara în Piaţa Operei pe 8 noiembrie, la Iaşi în faţa Prefecturii pe 8 noiembrie.
 

„Este timpul să demonstrăm că nu existăm numai pe Facebook şi că ne putem face auziţi în mod paşnic şi civilizat“, îndeamnă organizatorii.

Vă mai recomandăm:

Protest în capitala Moldovei. Ieşenii se solidarizează cu românii din diaspora, care nu au putut vota în primul tur al alegerilor prezidenţiale

Mii de timişoreni ies în stradă pentru Iohannis. Revoluţionarii pesedişti se pregătesc de scandal: „O să aveţi surpriză. Cu atât mai bine că e şi noapte”

Tinerii se răscoală. „Constanţa, ieşi în stradă dacă nu îl vrei pe Ponta preşedinte“

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite