Mangalia, ca Hollywoodul

bulevardul pavat cu stele se numeşte Walk of Fame, în oraşul de pe litoralul românesc, strada cu pricina se cheamă "Aleea Stelelor de Mare". Primele steluţe datează din 1999 şi poartă numele

bulevardul pavat cu stele se numeşte Walk of Fame, în oraşul de pe litoralul românesc, strada cu pricina se cheamă "Aleea Stelelor de Mare". Primele steluţe datează din 1999 şi poartă numele unor artişti de prestigiu din lumea muzicii, a teatrului şi a filmului, precum Corina Chiriac, Alexandru Arşinel sau Dem Rădulescu. Cele mai noi stele, în număr de opt, sunt din 2005. Printre vedetele care au venit anul trecut să-şi dezvelească steluţa se numără: In-grid, Elena Merişoreanu, Voltaj, Saragosa Band sau Talisman. Aleea stelelor din Mangalia se află la câţiva metri de malul mării, aşa că, înainte de a merge la plajă, mulţi turişti se opresc şi le admiră, curioşi să vadă ce nume de vedete au mai fost imprimate pe dalele de piatră. În fiecare an, aleea se îmbogăţeşte cu noi steluţe, purtând numele artiştilor care vin în recital la Festivalul Callatis.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: