Manelistul Nicu Paleru şi-a pus pirostriile

Manelistul Nicu Paleru şi-a pus pirostriile

Nicu Paleru s-a căsătorit cu aleasa inimii sale Cristina

A doua oară e cu noroc: manelistul Nicu Paleru a spus „Da“ în faţa ofiţerului Stării Civile de la Casa Căsătoriilor din Constanţa. Aleasa sa este tânăra Cristina Ciamani, cea care urmează să îi dăruiască, în scurt timp, o  fetiţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paleru se află la cea de-a doua căsătorie. Oficierea căsătoriei a început la ora 17.00. Chiar dacă vineri s-a oficiat doar cununia civilă, mireasa a afişat o toaletă albă. Cristina a purtat o rochiţă scurtă, albă, fără bretele şi destul de mulată, lăsând să se vadă burtica de viitoare mămică. Rochiţa avea volane cu imprimeu leopard, în perfectă concordanţă cu sandalele care aveau acelaşi model. Mireasa a venit cu un buchet mic de cale, albe şi roşii.

Câteva zeci de rude şi prieteni, îmbrăcaţi de sărbătoare, i-au asistat pe cei doi la cea mai fericită zi din viaţa lor. Mirii au spus „Da“ fără emoţii. „Este cea mai fericită zi din viaţa mea. Cristina este însărcinată în patru luni şi vom avea o fetiţă“, a spus Paleru la ieşirea din Casa Căsătoriilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările