AUDIO Mazăre are planuri mari pentru Mamaia. Primarul va lansa un nou imn şi va înălţa o statuie de 10 metri la intrarea în staţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o zi după ce hotelierii din Mamaia au anunţat că vor lansa un film de prezentare în care Mazăre nu apare, edilul şi-a prezentat propriile planuri. Primul pe lista este nou imn pentru Mamaia. Nu îl cântă Loredana, ci o trupă, iar piesa este în lucru. Marea surpriza a sezonului va fi o statuie cu un surfer.

Reacţiile la articolul despre Filmul oficial al staţiunii Mamaia publicat în exclusivitate de Adevărul nu s-au lăsat aşteptate. Preşedinta Asociaţiei litoral a ţinut să-şi nuanţeze declaraţiile referitoare la lipsa lui Mazăre din peliculă, iar primarul a venit şi el cu o reacţie.

Radu Mazăre recunoaşte că a fost anunţat de film şi că ştia că se face fără să apară în el. 

"Am înţeles încotro trebuie să meargă staţiunea. Dacă le-aş face eu pe toate nu aş mai avea timp de o vacanţă, de fete, nu aş mai avea la vara fete pentru Carnaval. Aşa că e perfect că se ocupă ei. Nu ştiu, nu l-am văzut. Sper să fie bun", a precizat Radu Mazăre. 

Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral a revenit cu declaraţii mai nuanţate după cele de ieri. "Rolul primarului, pe care l-a şi îndeplinit perfect, a fost acela de a înţelege proiectul de taxăde promovare, atunci când i l-am prezentat pentru a doua oară. Au fost adoptate cele două hotărâri de consiliu, a început colectarea taxei, timp în care ne-am întâlnit periodic cu hotelierii, cluburile, restaurantele, agenţiile, agrementul, ca să îi consultăm şi să decidem împreună ce facem cu banii, cum să îi alocîm, pe ce direcţii. Primele subiecte tranşate au fost videoclipul cu Loredana, apoi filmul şi site-ul oficial, apoi târgurile naţionale şi internaţionale şi costuri de participare cu show la aceste evenimente. Primarul Constanţei sprijină din plin şi activ orice proiect de promovare a staţiunii Mamaia care i se pare atractiv. Acesta este rolul primarului (nu doar acela de a apărea într-un film turistic) şi cred că l-a îndeplinit foarte bine".

Edilul spune că nu este deranjat că nu a apărut în el. "Nu vreau să fiu precum Ceauşescu", zice Mazăre care admite că va merge totuşi la Târgul de Turism care se deschide pe 13 martie la Bucureşti. 

"Acolo o să vorbim despre noile branduri ale staţiunii Mamaia şi despre noua melodie din 2014. Una dintre noile imagini va fi şi o statuie mare de 8-10 metri, la intrarea în staţiunea Mamaia" a anunţat primarul. Mazăre spune că statuia va reprezenta un practicant de Surfing 

"Este un surfist care aleargă cu placa pe plajă, dar în loc de placă are o fată. Am zis Surfist, nu Kite-ist, ca să nu zici că sunt eu", spune Radu Mazăre. Primarul a precizat că noul imn al staţiunii Mamaia nu va fi interpretat de Loredana, ci de o trupă, dar versurile viitorului hit sunt încă în pregătire.

AUDIO: Mazăre are planuri pentru Mamaia

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite