VIDEO Mama primarului Constanţei a fost prinsă cu cinci buletine de vot. Femeia încerca să le introducă în urnă

VIDEO Mama primarului Constanţei a fost prinsă cu cinci buletine de vot. Femeia încerca să le introducă în urnă

Teodora Făgădău, mama primarului Constanţei                                        Captură video

Incidentul s-a produs la o secţie de votare de pe strada Badea Cârţan din municipiul Constanţa. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

La secţia de vot numărul 133 din municipiul Constanţa, de pe strada Badea Cârţan, o pensionară în vârstă de 70 de ani a fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urne 5 buletine de vot.

Din primele verificări se pare că este vorba despre mama primarului PSD al Constanţei, Decebal Făgădău.

„Mama e la Poliţie, plânge, a zis că i s-au dat buletinele de vot şi nu a verificat câte a primit. Mama are 70 de ani, era împreună cu tatăl meu şi nu a avut niciodată în intenţie aşa ceva. Sunt convins că această situaţie va fi elucidată imediat. M-a sunat plângând, de la Poliţie. Regretă acest incident în care a fost târâtă fără să vrea doar pentru că poartă numele meu. Sunt convins că situaţia o să se lămurească”, a declarat Decebal Făgădău pentru Info Sud-Est.

Reprezentanţii secţiei de votare au solicitat sprijinul poliţiei. Oamenii legii au deschis un dosar penal.

„Poliţiştii din Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o secţie de votare, o femeie ar fi fost surprinsă în timp ce încerca să introducă în urnă mai multe buletine de vot. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, declară Monica Dajbog, purtător de cuvânt al MAI.

În faţa secţiei de Poliţie unde a fost dusă Teodora Făgădău, soţul acesteia a făcut câteva declaraţii pentru reprezentanţii mass-media. Tatăl primarului a subliniat că a fost o eroare, că soţia sa nu a luat acele buletine în mod intenţionat, ci i-au fost oferite de către reprezentantul secţiei de votare.

VIDEO: declaraţii tatăl lui Decebal Făgădău

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Prezenţa la vot în judeţul Constanţa. Cum se desfăşoară alegerile europarlamentare 2019 şi referendumul lui Iohannis

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: