Mama lui Mario, băiatul acuzat că l-a pus pe agresor să-l bată pe Andrei: „El şi Andrei erau prieteni, iar fata nu era iubita copilului meu. Trăiesc o dramă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama lui Mario, băiatul despre care tatăl lui Andrei spune că l-a pus pe agresor să-i bată copilul, este disperată. Femeia mărturiseşte că în niciun caz copilul său nu a făcut aşa ceva şi, după ce în spaţiul public a apărut poza sa, este ameninţat.

O altă familie din Mangalia trăieşte o dramă, după ce copilul lor, Mario, a fost acuzat de tatăl lui Andrei că l-a pus pe Daniel să-l bată pe fiul său, care se află în moarte cerebrală. „Copilul meu primeşte ameninţări după ce pe o pagină de Facebook a apărut poza copilului meu“, spune Cristina Lepădatu. 

Femeia este acum nevoită să-l însoţească pe fiul său la şcoală în fiecare zi de temă să nu i se întâmple şi lui ceva rău. „Soţul meu munceşte la Şantierul din Tulcea şi trebuia să încep şi eu munca, dar nu am cum. Trebuie să-l duc şi să-l aduc pe Mario de la şcoală în fiecare zi. Am mers şi la Poliţie şi mi s-a recomandat acest lucru sau să facem o pauză şi să nu-l mai duc pe băiat la şcoală, dar nu se poate asta întrucât este clasa a VIII-a şi urmează un examen greu pentru el“, spune femeia.

Varianta lui Mario despre 1 februarie 

Despre ceea ce s-a întâmplat la data de 1 februarie, când Andrei Ivan a fost bătut de Daniel Stratulat, până când l-a lăsat aproape mort, a aflat de la fiul său. Versiunea lui Mario este următoarea: el era acasă şi a fost sunat de Daniel care i-a zis să iasă cu el în oraş. «Hai să ne vedem în oraş că eu ies de la sală», i-a cerut Daniel. Pe drum, Daniel l-a sunat pe Andrei şi i-a zis: «Eşti şmecher? Hai să ne întâlnim», a povestit Mario. Deşi iniţial cele două găşti trebuia să se întâlnească în faţă la Billa, au schimbat locul şi urmau să se reunească cu toţii în faţa unei case de pariuri. Cele două grupuri n-au apucat să se mai întâlnească pentru că, atunci când Daniel l-a văzut de cealaltă parte a străzii pe Andrei, a fugit spre el şi a început să-l bată. „Băieţii care îi însoţeau au rămas muţi şi nici nu au avut când să intervină pentru a-i despărţi pe cei doi întrucât totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă“, spune Cristina Lepădatu.

Femeia spune că fiul său i-a spus că în niciun caz el nu l-a pus pe Daniel să-l bată pe Andrei, cu atât mai mult cu cât colega lor de clasă nu era iubita sa. „Băiatul meu este doar prieten cu acea fată, de la care se spune că a pornit totul. Mario, Andrei şi fata respectivă sunt colegi de clasă şi prieteni buni. Din ce-am înţeles eu, fata îi cam dădea târcoale lui Daniel şi vorbea cu un văr de-al lui Andrei Ivan“, dezvăluie femeia. De altfel, Mario, fiul său, şi Andrei, au făcut împreună Revelionul la Vama Veche. 

La 1 februarie, Andrei Ivan, de 14 ani, din Mangalia, a fost bătut până a intrat în moarte cerebrală de Daniel Marian S. Tatăl lui Andrei, Petrişor Ivan, a spus că băiatul său i-a spus cu o seară înainte că este ameninţat. „Îl cunoşti?“, l-a întrebat. „Ştiu că este în clasa a IX-a la Liceul Economic“, i-a răspuns Andrei. Însă nimeni nu s-a gândit că aşa ceva se putea întâmpla. 
 

S-au înşelat. Băiatul a fost bătut până a rămas fără suflare. Până la venirea echipajului SMUR, doi tineri i-au făcut lui Andrei masaj cardiac. Iniţial, el a fost dus la spitalul din Mangalia şi apoi transferat la Constanţa. De atunci, copilul se află internat la Terapie Intensivă. „Este tot în moarte cerebrală. Pulsul inimii este 86, temperatura corpului este 34 grade, iar tensiunea este stabilă“, spune tatăl, care vrea să-şi transfere copilul la un spital din străinătate. Urmează ca specialiştii de acolo să decidă, pe baza dosarului, dacă poate fi transferat şi dacă îl pot salva. 
 

Agresorul este în arest la domiciliu. Pe reţelele sociale a apărut o poză în care agresorul postează mesaje pe Facebook. „Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost nişte probleme şi nu am putut să dau snap. Asta e telefonu lu tata că al meu e la poliţei Va pwp pe toţi“, a scris agresorul pe pagina de Facebook. 

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Agresorul lui Andrei provine dintr-o familie dezorganizată: „Părinţii nu au loc de muncă, beau şi apoi se iau la bătaie. Tatăl îl lăsa să conducă maşina, deşi era minor“

Un băiat de 14 ani este în moarte cerebrală după ce a fost bătut. Agresorul său postează mesaje pe Facebook: „Asta e telefonu lu tata că al meu e la poliţie. Vă pwp pe toţi“

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite