Fostul mare rugbist Marcel Toader, depus la o capelă mortuară din Constanţa. Sportivul va fi înmormântat la Cumpăna, lângă tatăl său

Fostul mare rugbist Marcel Toader, depus la o capelă mortuară din Constanţa. Sportivul va fi înmormântat la Cumpăna, lângă tatăl său

Imagini din Casa Mortuară unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Marcel Toader

Trupul neînsufleţit al fostului mare rugbist Marcel Toader a fost depus marţi, la Casa Niculescu de lângă Cimitirul Central din Constanţa. După-amiaza, foarte puţini dintre cei care l-au cunoscut au venit să-şi ia adio de la el. Mama sa a stat nemişcată lângă sicriu şi a plâns.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zeci de coroane şi multe flori străjuiesc intrarea în capela mortuară unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Marcel Toader. Din interior, răzbate plânsul Rădiţei, mama lui, care întreabă: „Doamne, de ce mi-ai luat copilul?“. Din când în când, câte un prieten de-al familiei intră să-şi ia adio de la omul de afaceri.
 
Trecătorii care au fost prezenţi în momentul în care trupul neînsufleţit al lui Toader a fost adus la Constanţa spun că aici a fost descărcat un camion de jerbe şi coroane. 
 
Înmormântarea va avea loc miercuri, 7 august, în cimitirul din localitatea Cumpăna, acolo unde familia are loc de veci.
 
Marcel Toader a murit pe 3 august, la doar 56 de ani, în urma unui infarct. În momentul fatidic, el se afla la Periş, Ilfov, în casa avocatului său, iar echipajul SMURD sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic, deşi manevrele de resuscitare au durat 57 de minute. 
 
În vârstă de 56 de ani, Marcel Toader a fost un cunoscut om de afaceri care avea relaţii şi în showbizul autohton, fiind impresarul mai multor vedete de le noi. Acesta a avut o viaţă amoroasă tumultoasă, fiind căsătorit de şase ori, printre soţiile sale numărându-se şi nume sonore precum prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin şi cântăreaţa de muzică uşoară Anamaria Ferentz. Toader are un fiu, pe nume Maximilian.
 


 
 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: