Mama copilului dispărut: „Băiatul s-a plâns că este bătut de mama vitregă. Ultima dată l-am văzut prin gardul de la şcoală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama lui Iulian, copilul dispărut
Mama lui Iulian, copilul dispărut

Mama lui Iulian, micuţul dispărut din Pecineaga, îl acuză pe tatăl copilului de tot ceea ce s-a întâmplat. Femeia şi-a lăsat ambii copii în grija tatălui lor, urmând ca ea să le cumpere cele necesare.

Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, băieţelul care a dispărut sâmbătă, 2 noiembrie, în timp ce se juca în faţa casei sale din localitatea Pecineaga, este căutat în continuare de forţele de ordine. Mama sa a mărturisit într-un interviu acordat postului de televiziune Antena Stars că se gândeşte la mai multe variante ale dispariţiei, însă cea mai plauzibilă este răpirea:

„Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Am strigat toată seara, peste tot“ spune femeia, cu ultima speranţă în voce. Ea nu crede că trupul copilului ei se află în haznalele unde a fost căutat toată ziua, pentru că nu ar fi reuşit să ajungă singur în acea zonă.

Iulian provine dintr-o familie dezorganizată. Mama lui a povestit că Iulian şi sora lui au rămas în grija tatălui, pe care îl acuză de toată nenorocirea care a lovit-o. „Toată vina el o are. S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi“, acuză femeia. 

Ea a povestit reporterilor şi de faptul că Iulian s-a plâns unui coleg de faptul că mama vitregă îl bate şi că el s-a săturat. „La mine nu putea să vină că îl lua tata şi îl bătea. Nu-i dădea voie nici să vorbească cu mine, vorbeam pe furiş. Ultima oară am vorbit acum o săptămână prin gardul şcolii. Mi s-a părut foarte supărat“, a mărturisit ea.

Când s-a despărţit de tatăl copiilor ei, de comun acord au convenit ca Iulian şi sora sa să rămână cu tatăl şi ea să muncească şi să le aducă tot ceea ce este necesar. Numai că, spune ea, lucrurile s-au schimbat după ce bărbatul s-a recăsătorit.

Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga, a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15, din faţa locuinţei unde se afla la joacă. Căutările efectuate până în prezent de autorităţi nu au avut niciun rezultat.

iulian bitica
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite