UPDATE Maistru militar declarat dezertor a fost găsit mort în apropiere de Bucureşti

UPDATE Maistru militar declarat dezertor a fost găsit mort în apropiere de Bucureşti

Apartamentul închiriat de maistru militar a luat foc în urmă cu câteva zile  FOTO ISU Dobrogea

Un maistru militar, angajat în cadrul Marinei Militare, a fost declarat dezertor pentru că lipseşte de 3 zile de la serviciu. În urmă cu câteva zile, apartamentul în care locuia a fost incendiat. Cadavrul acestuia a fost găsit în apropiere de Bucureşti.

UPDATE Poliţia Transporturi a găsit vineri, 17 noiembrie, un cadavru la 6 kilometri de Gara de Nord-Bucureşti, pe linia ferată. Abia după aproape o săptămână acesta a fost identificat, fiind vorba de maistru militar declarat dezertor de Marina Militară. În momentul decesului, tânărul era îmbrăcat în civil şi nu avea acte asupra lui.

Marina Militară a anunţat luni, 20 noiembrie, că un maistru militar în vârstă de 22 de ani a fost declarat dezertor deoarece de trei zile nu s-a mai prezentat la serviciu. Bărbatul, originar din Bacău, muncea pe un dragor maritim.

În urmă cu patru zile, în apartamentul în care locuia cu chirie s-a produs o explozie din cauza unei butelii, urmată de incendiu. Se pare că din acea zi militarul nu s-a mai prezentat nici la serviciu.

Reprezentanţii ISU Dobrogea au stabilit cauzele incendiului, focul fiind pus intenţionat în apartamentul gol.

Explozia urmată de incendiu s-a produs în cartierul Km 4-5 de la periferia Constanţei. Apartamentul este situat la ultimul etaj al blocului E7, cu 4 etaje, de pe strada Nicolae Grindeanu.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO UPDATE Explozie într-un cartier al Constanţei. A ars un apartament de la ultimul etaj al unui bloc din Km 4-5
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: