Mai multe zboruri spre Cluj-Napoca şi Timişoara de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Mai multe zboruri spre Cluj-Napoca şi Timişoara de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Pentru sezonul de vară 2018, Blue Air va lansa zborurile din Constanţa către Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano, Oradea, Paris şi Timişoara, cu frecvenţe crescute pentru rutele Constanţa – Cluj-Napoca şi Constanţa – Timişoara, la trei zboruri pe săptămână, şi două zboruri pe săptămână pentru Constanţa - Oradea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deschisă în luna aprilie 2017, baza operaţională Blue Air la Constanţa a încheiat un sezon de vară dinamic, operând zboruri către Bruxelles, Cluj-Napoca, Iaşi, Milano, Oradea, Paris, Roma şi Timişoara.

În perioada aprilie – octombrie 2017, Blue Air a operat un număr total de 506 de zboruri de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, transportând 43.830 de pasageri.

 „Blue Air şi-a arătat potenţialul şi deschiderea pentru susţinerea dezvoltării traficului de pasageri pe Aeroportul din Constanţa şi, implicit, a numărului de turişti pentru litoralul românesc, dar eforturile noastre şi ale aeroportului sunt insuficiente.

Este nevoie de coalizarea tuturor entităţilor interesate pentru creşterea notorietăţii litoralului românesc, cu precădere pe plan extern. Doar aşa putem spera la revitalizarea operaţiunilor într-o manieră economic viabilă”, a spus Gheorghe Răcaru, director general Blue Air:

„Continuarea parteneriatului pe termen lung cu Blue Air, prin operarea în 2018 la Constanţa, constituie un factor important pentru dezvoltarea Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, obiectivul nostru principal fiind creşterea traficului aerian operat în condiţii de siguranţă şi securitate.

Împreună cu partenerii noştri, vom continua, într-un efort comun, dezvoltarea acestei baze la Constanţa, susţinând astfel mediul de afaceri şi turismul local, atât la nivel intern cât şi internaţional”, a afirmat Bogdan Artagea, director general al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa.

Blue Air are opt baze operaţionale în Bucureşti, Bacău, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Larnaca, Liverpool şi Torino.

Blue Air operează o flotă de aeronave Boeing 737 ce oferă pasagerilor o experienţă îmbunătăţită şi confortabilă pe timpul zborului.

În vara anului 2017, compania a semnat comanda pentru 12 avioane Boeing 737 MAX 8 şi 6 avioane Next-Generation 737-800, care vor întregi flota. 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Flower Power la mare. Trenurile Soarelui s-au pus în mişcare, pentru vacanţele de pe litoral. Vara aduce noutăţi: festival hippie la Vama Veche

Moravuri româneşti acum 70 ani. Cum criticau cronicarii vremii turistele care umblau „despuiate“ prin Constanţa

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: