Maharajahul Mazăre, la defilarea carelor alegorice din Mamaia: „Vom vota cu buletinul la bikini"

Maharajahul Mazăre, la defilarea carelor alegorice din Mamaia: „Vom vota cu buletinul la bikini

Maharajahul Radu Mazăre, la parada din Mamaia

Maharajahul Radu Mazăre a îndemnat turiștii să se distreze la Mamaia și să voteze la referendumul de duminică, 29 iulie, pentru demiterea președintelui Traian Băsescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Costumat în mare lider indian, primarul Constanței a defilat vineri seara la parada carelor alegorice din Mamaia. Convoiul plin cu animatoare a strâns din nou o mulțime de spectatori, ca în fiecare weekend.

Mazăre a vrut să dea exemplul personal la distracția din Mamaia, dar a ținut să amintească turiștilor că pot vota la mare, indiferent de faptul că se află în vacanță. „Vreau să le arăt că, chiar relaxat fiind, poți vota cu buletinul la slip, la bikini", a spus primarul Constanței.La parada din fiecare weekend participă cluburile din Mamaia, care străbat stațiunea cu carele lor decorate fistichiu, cu DJ-uri la platane, cu animatori și dansatoare apetisante.
Defilarea începe seara, la ora 20.30, când convoiul distracției pleacă din parcarea Aqua Magic spre nordul stațiunii, apoi face un tur de stațiune.

Primarul Constanței își găsește în fiecare sfârșit de săptămână o costumație pentru a defila la parada carelor alegorice din Mamaia. El a mai fost spartan, sultan și samurai, iar acum a fost maharajah. Mazăre este însoțit ca întotdeauna de o suită de fete frumoase, îmbrăcate sumar.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările