VIDEO Magazinele Mega Image vând somon fără somon şi au un preţ la raft şi altul la casa de marcat

VIDEO Magazinele Mega Image vând somon fără somon şi au un preţ la raft şi altul la casa de marcat

Nereguli la magazinele Mega Image FOTO OPC

Patru magazine Mega Image din Constanţa au fost controlate de comisarii OPC Constanţa şi s-au descoperit mai multe nereguli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa au sancţionat magazinele Mega Image cu amenzi în valoare de 90.000 de lei pentru practici înşelătoare, pentru depozitarea produselor în spaţii improprii şi afişarea altui preţ la raft faţă de cel de la casa de marcat.

De asemenea, pentru lipsa autorizaţiei sanitar-veterinare s-a dispus oprirea temporară de prestări de servicii a zonelor de procesare a alimentelor, până la obţinerea autorizaţiilor.

„În urma controlului la cele patru puncte de lucru am descoperit aceste produse şi ţin să avertizez, încă o dată consumatorul, să citească eticheta cu mare atenţie. Produsul conţine hering lăsat la dezgheţare, moment în care acesta absoarbe o mare cantitate de apă, iar deasupra este vărsat potenţiatorul de gust de somon. 

Chiar dacă pe eticheta produsului scrie cuvântul «salmon», pe eticheta magazinului apare foarte clar denumirea: «somon», a precizat Horia Constantinescu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. 

 

 


 

 

Pe aceeaşi temă:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: