Lumina Sfântă, transportată cu un avion de la Aeroportul Tuzla. Piloţii constănţeni merg de la Bucureşti la Timişoara

Lumina Sfântă, transportată cu un avion de la Aeroportul Tuzla. Piloţii constănţeni merg de la Bucureşti la Timişoara

Un avion de la Tuzla va duce Lumina Sfântă la Timişoara. FOTO Adrian Boioglu

Biserica a intrat în secolul 21. Lumina sfântă ajunge mai repede la credincioşi cu ajutorul avioanelor din Constanţa. Piloţii Regional Air Services - Aeroportul Tuzla sunt cei care vor merge cu preoţii care vin de la Ierusalim.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Aeroportului Tuzla spun că o cursă specială va pleca în noaptea de sâmbătă de pe Aeroportul Băneasa şi va merge la Timişoara. 

 
Avionul parcurge această distanţă în mai puţin de două ore. La bordul aparatului de zbor DA 42 se vor afla doi piloţi cu experienţă - Marius Rădulescu, Directorul Şcolii de Pilotaj a Regional Air Services Tuzla şi instructorul Remus Rusu. 
 

"Ne bucurăm că putem să aducem vestea Învierii lui Hristos mai repede şi în siguranţă în vestul României. Echipa noastră face frecvent zboruri care necesită un grad ridicat de siguranţă, şi profesionalismul piloţilor este felul nostru de a spune tuturor «Sarbători fericite!»", a declarat managerul Regional Air Services, Adrian Vasilache.

O astfel de cursă nu era necesară spre Constanţa, pentru că dinstanţa de la Bucureşti până la malul mării este mult mai mică. 

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului spun că la ora 18.30 o delegaţie de la Constanţa va fi prezentă pe Aeroportul Otopeni acolo unde va ajunge lumina de la Ierusalim. Preoţii conduşi de părintele Benedict Georgescu, exarhul Arhiepiscopiei Tomisului se vor urca apoi într-o maşină care vine la Constanţa. 

Pe traseu, delegaţia de la malul mării se va opri la Cernavodă şi la Medgidia pentru a da lumină preoţilor de acolo. 

Vă mai recomandăm

FOTO VIDEO Cele mai frumoase imagini de la Aeromania, premiate de Aeroportul Tuzla. Spectacolul aviatic a impresionat publicul de pe litoral

Octogenară curajoasă pe litoral. O bătrânică sare cu paraşuta la Show-ul Aeromania

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările