Localnic din Pecineaga: „Tatăl copilului dispărut a stat toată ziua la crâşmă, când ar fi trebuit să rupă pământul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian, copilul dispărut
Iulian, copilul dispărut

Oamenii din Pecineaga, comuna unde a dispărut un copil, sunt oripilaţi de faptul că tatăl micuţului a stat toată ziua în faţa crâşmei în loc să participe la căutări.

Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, a dispărut sâmbătă, 2 noiembrie, în timp ce se juca în faţa casei sale din localitatea Pecineaga. 

Oamenii din localitate sunt oripilaţi şi spun că tatăl său, în grija căruia se afla micuţul, a anunţat cu întârziere dispariţia copilului, Iulian fiind de negăsit de dimineaţa. Apoi, spun oamenii, când autorităţile, dar şi localnicii au plecat la căutări, el a stat în faţa crâşmei din centrul comunei, a băut şi a fumat.

 „Noi am trecut de mai multe ori prin centrul comunei şi ne-am întrebat cum poate să stea omul ăsta să sprijine gardul crâşmei când ar fi trebuit să rupă pământul. Culmea este că la căutări au participat şi copii din comună, numai el nu“, mărturiseşte un bărbat care locuieşte în Pecineaga. 

Iulian provine dintr-o familie dezorganizată, cu doi copii, el mai având o soră. Părinţii lor, care nu au fost niciodată căsătoriţi, trăiesc de pe o zi pe alta. Mama lor lucrează vara la un hotel, iar tatăl lor cu ziua. 

Luni dimineaţă, pompierii din cadrul ISU Dobrogea au început procesul de evacuare a bazinelor din apropierea unei ferme. În aceste bazine se coletează ape reziduale şi dejecţii de la animale.

căutări copil pecineaga

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Copilul dispărut de la joacă este căutat în continuare. A ieşit sâmbătă în faţa casei. O cameră video l-a surprins

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite