Weekendul se petrece pe plajă. Petreceri de noapte la terasele de la capătul Mamaiei

Weekendul se petrece pe plajă. Petreceri de noapte la terasele de la capătul Mamaiei

Doors Beach, plaja din nordul Mamaiei spre Năvodari FOTO Facebook Doors Beach

Săptămâna examenelor este pe terminate, aşa că weekendul trebuie celebrat cum se cuvine. La Constanţa, distracţia are i direcţie principală: petreceri pe malul mării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vara, weekendul se celebrează la terasele de pe plajă. În seara de vineri, la Doors Beach, în nordul staţiunii Mamaia, cântă Şuie Paparude. La plaja Doors ajungeţi pe drumul spre Năvodari, în zona Hanul Piraţilor, după El Comandante.

În aceeaşi zonă, lângă Kazeboo, este petrecerea de deschidere Curacao Beach. Terasa de pe plajă va serba cu karaoke începutul weekendului în care va avea zilnic un party tematic.

Sâmbătă seara, la Martinnez Beach (lângă La Mama) este Cuba Libre Party. Se dansează numai latino, se bea mult rom şi se fumează cu nesaţ trabuc. Amfitrioană va fi cântăreaţa exotică Biu Marquetti.

Tot sâmbătă, la Oha Beach (la Campingul pescăresc) petrecerea începe devreme şi se termină cu o baie în mare. Organizatorii Constangeles Massive i-au invitat la pupitru pe Minus, Fresh the Funkster şi pe High Jet.

Duminică seara, El Comandante oferă Ceaunul Comandantului, când se vor gusta bucate tradiţionale româneşti (cum ar fi fasolea cu afumătură) care vor fi preparate la foc de tabără. Festinul poate fi urmărit live pe www.where2party.ro.

Vă mai recomandăm

VIDEO Liberty Parade 2013 aduce 28 DJ pe plaja dintre Venus şi Saturn

The Global Party  - experimentul care vine la Mamaia. Petrecerea caritabilă are loc în 120 ţări şi va fi urmărită live

Porto Kalla Beach, plaja din nordul Mamaiei care va fi inaugurată cu un superconcert Holograf, Marfar, DJ Monsano şi MC Excite

AUDIO Cabo Beach, noua plajă din nordul staţiunii Mamaia. Răducu Mazăre este gazdă împreună cu mama lui, Ianina

Trupa Casetofoane cântă la Oha Beach

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările