AUDIO Cabo Beach, noua plajă din nordul staţiunii Mamaia. Răducu Mazăre este gazdă împreună cu mama lui, Ianina

AUDIO Cabo Beach, noua plajă din nordul staţiunii Mamaia. Răducu Mazăre este gazdă împreună cu mama lui, Ianina

Răducu Mazăre şi mama lui, Ianina Petcu FOTO Facebook Ianina Petcu

O nouă plajă se deschide la Mamaia, în nordul staţiunii. Cabo Beach este localizat între restaurantul La Mama şi Le Gaga. Inaugurarea are loc joi, 27 iunie, la ora 18, cu un concert în care Puya este cap de afiş. Gazda este Răducu Mazăre, împreună cu mama lui, Ianina Petcu. La Cabo Beach mixează DJ Sebb.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua plajă se deschide joi, 27 iunie, la Mamaia, în nordul staţiunii. Cabo Beach are inaugurarea la ora 18, cu un concert de senzaţie. Puya este cap de afiş şi va cânta alături de Raluca, Wikd, Doddy şi Mahia.

„Va fi o plajă altfel, cu sporturi nautice, cu flyboard - noua senzaţie a litoralului, cu plante decorative. O să vă placă“, a declarat Răducu Mazăre pentru „Adevărul“. 

Fiul primarului trece astfel la un nou nivel - de businessman. El a mai lucrat verile la parcul de distracţii Aqua Magic din Mamaia, ca barman. „Era timpul să fac un salt, de la barul de la Aqua Magic, unde eram doar angajat. Acum am afacerea mea, eu sunt propriul meu şef. Mama mă ajută, împreună conducem afacerea. Plaja este de mărime medie, iar clienţii noştri vor fi întâmpinaţi cu multă căldură sufletească, nu doar atmosferică. Vă aşteptăm mâine, va fi şi tata acolo, la inaugurare“, a precizat Răducu.

Cabo Beach este localizat între restaurantul La Mama şi Le Gaga. Coctailuri exotice, băuturi pentru toate gusturile, dar şi preparate culinare de vară figurează în meniul noii terase.

La Cabo se pot practica şi sporturi nautice, dar cele mai gustate vor fi tot petrecerile nocturne la care sunteţi invitaţi dacă vă aflaţi pe litoral. Iar dacă nu vă aflaţi, ar fi bine să veniţi!

Gazdele de la Cabo Beach sunt Răducu Mazăre, fiul primarului Radu Mazăre, şi mama lui, Ianina Petcu. 

La platane va fi DJ Sebastian Gheorghe. „Vom avea mereu muzică de calitate, deep house, aşa cum produc şi eu“, a declarat Sebastian. 

Ascultă muzica de la Cabo Beach, produsă de DJ Sebb - Sebastian Gheorghe:

Vă mai recomandăm

VIDEO Petreceri pentru noii turişti străini de pe litoral. Cluburile de la noi aduc DJ-ii direct de la sursă

FOTO Răcoarea e la mare preţ pe litoral. Cât plăteşte un turist ca să scape de arşiţă, la Mamaia

FOTO VIDEO Noaptea de Sânziene la mare. Petrecere magică la Oha Beach, între Mamaia şi Năvodari 

VIDEO Radu Mazăre a făcut turul cluburilor din Mamaia, escortat de 17 manechine

Mamaia este gata pentru Carnaval. Mazăre îmbracă ţinute exotice: Henric al VIII-lea, rege african şi Winnetou

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările