Kenan Mustafa, medicul de origine tătară decorat de preşedintele Klaus Iohannis

Kenan Mustafa, medicul de origine tătară decorat de preşedintele Klaus Iohannis

Kenan Mustafa, medic ATI Medgifia foto: UDTTMR

Medicul a fost decorat cu „Ordinul Meritul Sanitar în grad de ofiţer”, în semn de apreciere pentru profesionalismul şi solidaritatea manifestate în perioada pandemiei.

Kenan Mustafa este medic pe secţia ATI la Spitalul din Medgidia, unul dintre spitalele COVID-19 din judeţul Constanţa. El este unul dintre cadrele medicale decorate de preşedintele României cu ocazia Zilei Naţionale..
 
„Mândria de a fi tătar în România. Un tânăr medic de etnie tătară, Kenan Mustafa, a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Naţionale a României, cu “Ordinul Meritul Sanitar în grad de ofiţer”, în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul şi solidaritatea manifestate în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19 de pe teritoriul ţării noastre”, anunţă Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR).
 
Kenan Mustafa provine dintr-o familie dedicată acestei nobile profesii închinate salvării vieţii semenilor: tatăl, Latif Mustafa, este medic pediatru, şi fratele, Adnan Mustafa, este medic cardiolog cu competenţă în cardiologie intervenţională.
 
„Kenan Mustafa este medic A.T.I. la Spitalul Municipal din Medgidia şi de la începutul crizei sanitare provocate de COVID-19 a pus suflet şi dăruire în slujba tuturor pacienţilor a căror viaţă a atârnat de nenumărate ori de sunetul prelung al aparatelor şi de priceperea cadrelor medicale care îi îngrijeau”, mai spun cei de la UDTTMR.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările