VIDEO Debut în topurile internaţionale. Kate Linn, noua speranţă a muzicii, şi-a lansat videoclipul „Ring my bell“

VIDEO Debut în topurile internaţionale. Kate Linn, noua speranţă a muzicii, şi-a lansat videoclipul „Ring my bell“

Kate Linn, noul produs Thrace Music din Constanţa FOTO Arhivă personală

Kate Linn este noua speranţă a scenei muzicale de la malul mării. După Inna şi Alexandra Stan, adolescenta de 16 ani este programată pentru succes pe scena internaţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elevă la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria, Kate Linn, pe numele ei Cătălina Ioana, şi-a lansat luni, 27 ianuarie, primul videoclip intitulat „Ring my bell“.
 
Piesa este creaţia lui Chris Thrace, alias Cristian Tarcea, tânărul producător talentat din Constanţa, care şi-a pus amprenta pe megahitul „Mr. Saxobeat“ al Alexandrei Stan. 
 
Primul videoclip al lui Kate Linn a fost lansat luni seara, pe canalul Youtube, adunând deja mii de vizualizări, precum şi aprecieri de la utilizatori români şi străini. Iar acest lucru nu este întâmplător. Melodia de debut a adolescentei se află, de la finele anului trecut, în topurile radio din Turcia şi Grecia. 
 
Fabrica de succese Thrace Music mizează pe Kate Linn, produsul său muzical. „Piesa «Ring my bell» este doar începutul. Cu vocea sa şi cu prezenţa scenică, Kate Linn are un viitor strălucit în muzică. Vom cuceri lumea!“, spune producătorul Chris Thrace. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: