Klaus Iohannis, la Constanţa: „Stăm extraordinar de bine. Vă invit pe toţi să vă vaccinaţi” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis la Constanţa foto: Mariana Iancu
Klaus Iohannis la Constanţa foto: Mariana Iancu

Preşedintele României a efectuat o vizită la centrul de vaccinare de la Spitalul Militar din Constanţa, spital unde timp de o săptămână se va desfăşura maratonul vaccinării.

Preşedintele României a declarat la finalizarea vizitei, că organizarea este impecabilă, „cu toate că este în condiţii de container, centru improvizat (de vaccinare n.red.), am aflat că ieri şi astăzi s-au vaccinat deja peste 500 persoane de aici din Constanţa.

Am intrat realmente într-o fază nouă cu vaccinare, avem maratoane, avem centre deschise non-stop la spitale militare, unde cine doreşte se poate duce direct. Am renunţat la toată birocraţia”.

De asemenea, preşedintele a spus că „este evident că cifrele pe care le primim zilnic sunt tot mai bune. Avem mai puţine persoane noi infectate, avem mai puţine la Terapie Intensivă, mai puţine decese, nu vreau să ne amăgim singuri, pandemia nu a dispărut. Virusul este în societate. Haideţi să ne vaccinăm, să ne revenim la normalitatea pe care ne-o dorim atât de mult!”

Iohannis a anunţat că toate centrele vor fi deschise vaccinării de la finalul acestei săptămâni, fără programare. „Suntem în situaţia foarte bună în care avem suficiente doze să putem intra în această etapă. Noi, în România, stăm extraordnar de bine cu această campanie de vaccinare.Vă invit pe toţi să ne vaccinăm”.

Citeşte şi:

Premierul Florin Cîţu, pe litoral: „La 1 iunie va fi prima etapă de relaxare. Eliminăm purtarea măştii pe plajă“ VIDEO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite