Judeţul Constanţa se pregăteşte de ninsori viscolite. Unde poţi afla starea drumurilor

Judeţul Constanţa se pregăteşte de ninsori viscolite. Unde poţi afla starea drumurilor

Deszăpezire - foto: arhivă

Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa are pregătite peste 10.000 de tone de material antiderapant.

Potrivit prognozei din această noapte, în tot judeţul Constanţa se aşteaptă precipitaţii sub formă de ninsori viscolite, transmite Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP).

Regia îi roagă pe participanţii la trafic să evite, pe cât posibil, deplasările în afara localităţilor, mai ales pe timp de noapte.

„Dacă, totuşi, sunt nevoiţi de împrejurări să circule pe drumurile judeţene, conducătorii auto sunt rugaţi să aibă autovehiculele echipate de iarnă, să le folosească astfel încât să nu perturbe acţiunile în teren ale utilajelor RAJDP, iar înainte de deplasare să se informeze despre starea drumurilor la Dispeceratul Central al regiei, la numerele de telefon 0241/693.527 şi 0735/008.802”, se arată într-un comunicat al RAJDP.

Avertizarea meteorologică este valabilă începând cu seara zilei de 26 ianuarie 2021 până în dimineaţa zilei de 28 ianuarie 2021.

R.A.J.D.P. Constanţa este pregătită să intervină cu 18 autobasculante, 8 Wole, 5 autogredere, 6 Unimoguri, 17 autoutilitare, 6 freze şi 2 şenilate şi să acţioneze cu peste 10 mii de tone material antiderapant, având la dispoziţie aproape 45.000 de litri de motorină.

Citeşte şi:

Imagine revoltătoare: cal alb zăcând inert pe marginea drumului. Ce s-a întâmplat cu animalul ajuns piele şi os VIDEO

Autostrada neterminată. La un deceniu de la inaugurare, A4 Ovidiu-Agigea este tot în lucru VIDEO

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările