Jandarmii donează sânge pentru victimele accidentelor rutiere. Vrei să fii donator?

Jandarmii donează sânge pentru victimele accidentelor rutiere. Vrei să fii donator?

Foto Adevărul/Jandarmii donează sânge periodic

Campania Jandarmeriei Române „Întinde o mână! Salvează o viaţă! Donează sânge!“ se va derula în perioada 1-15 noimebrie. Peste 160 de jandarmi din Constanţa vor dona sânge pentru completarea rezervelor, sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii Inspectoratului Judeţean, ai Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanţa şi ai Unităţii Speciale de Pază şi Protecţie Instituţională Cernavodă vor dona sânge fie la Centrul de Transfuzii din Constanţa, fie la centrele organizate la Medgidia şi Cernavodă. Şi anul trecut 150 de militari ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost implicaţi în astfel de acţiuni umanitare, astfel încât, la nivelul instituţiei, un jandarm din cinci este donator de sânge.

La acţiunea din acest an, jandarmilor li se vor mai alătura directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Elena Frâncu şi preşedintele Aikido Club Constanţa, sensei Ion State, împreună cu 15 practicanţi ai acestei arte marţiale.

Numai sâmbătă, 5 noiembrie la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa sunt aşteptaţi peste 80 de donatori jandarmi, împreună cu partenerii din cadrul

„Este mereu este nevoie de sânge. Uneori este nevoie urgentă de anumite grupe, iar alteori, pentru efectuarea unor transfuzii, avem nevoie de rezerve, din toate grupele. De aceea, Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa aşteaptă şi alţi donatori, iar ajutorul mass-media este, de asemenea, binevenit“, a declarat directorul centrului, dr. Alina Dobrotă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: