Jaf la jocuri de noroc. Hoţul a oprit curentul, apoi a intrat în sală cu un cuţit

Jaf la jocuri de noroc. Hoţul a oprit curentul, apoi a intrat în sală cu un cuţit

O sală de jocuri de noroc a fost jefuită de un individ care a oprit înainte sursa de electricitate a incintei. Poliţia îl caută.

Poliţia caută individul care a jefuit sala de jocuri din comuna 23 August din judeţul Constanţa.
 
Acesta a oprit alimentarea cu electricitate a sălii, în noaptea de marţi spre miercuri (23 spre 24 aprilie) şi a intrat cu un cuţit în incintă ameninţând angajaţii şi luând încasările din acea zi: 9.000 lei.
 
Iată comunicatul Poliţiei:
 
„În data de 24 aprilie, în jurul orei 4.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie 23 august au fost sesizati cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale (profil jocuri de noroc) si, prin ameninţare cu un cuţit, ar fi sustras suma de bani reprezentând încasările din ziua respectivă.
 
Din cercetări s-a stabilit faptul că, înainte de a pătrunde în societatea comercială in cauza, bărbatul ar fi oprit sursa de electricitate.
 
În cauză, poliţiştii constanteni au deschis un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
 
Poliţiştii constănţeni depun toate eforturile pentru identificarea şi tragerea la raspundere penală a autorului“. 
 
Pe aceeaşi temă: 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: