Iubitorii de animale, protest la City Park: „Vineri, 4 aprilie, ţinem post de la crimă“

Iubitorii de animale, protest la City Park: „Vineri, 4 aprilie, ţinem post de la crimă“

Copiii din Constanţa protestează la adresa eutanasierii câinilor fără stăpân FOTO M.I.

Apărătorii animalelor fără stăpân se adună vineri, 4 aprilie, într-o acţiune de protest la adresa eutanasierii maidanezilor. Demonstraţia are loc la ora 18, în faţa City Park Mall.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constănţenii care doresc salvarea de la moarte a câinilor fără stăpân continuă seria protestelor. „Vineri, 4 aprilie, ţinem post de la crimă“, au anunţat aceştia, precizând că pentru prima dată, Mihai Trăistariu, un susţinător al animalelor, li se va alătura în mişcarea de stradă.

„Împreună protestăm faţă de HOLOCAUSTUL CÂINILOR din ţara noastră! Avem 4 motive pentru care protestăm: omorârea câinilor, lipsa adăposturilor, încălcarea drepturilor adoptatorilor, transformarea veterinarilor în măcelari. Avem 4 soluţii umane pe care le propunem în locul eutanasiei: sterilizarea, construirea de adăposturi, adopţia, folosirea câinilor în scopuri terapeutice.

Anul 2014 este cutremurător, poate că de 4 ori mai mulţi câini au fost omorâţi de această LEGE A CRIMEI. Vineri, data de 4 a 4-a 2014, de la ora 18.00, în faţă la City Park Mall marcăm Ziua Internaţională a animalelor fără stăpân cu un protest!“, spun organizatorii.

Protestul are loc în peste 40 de oraşe din întreaga Europă, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Ultimul protest internaţional de acest gen a avut loc la 8 martie. „Noi, iubitorii de animale din Constanţa, alături de Mihai Trăistariu, vom afişa mesaje stradale prin care vom denunţa crimele acestei legi antiromâneşti - anticreştine. Noi, iubitorii de animale din Constanţa, alături de Mihai Trăistariu, vom arăta simbolic în plină stradă sângele vărsat al câinilor măcelăriţi în adăposturile publice din ţară“, promit organizatorii.

Vă mai recomandăm

FOTO VIDEO Protest 3 în 1 la Constanţa: "Vrem să fie bine pentru om şi pentru câine!"

FOTO Mesajul unui copil, la protestul la adresa eutanasierii câinilor: „Nu-mi ucide cel mai bun prieten!“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările