Interlopul Marius Ursoi, fost campion mondial la kickboxing, s-a spânzurat marţi seara în locuinţa din Eforie

Interlopul Marius Ursoi, fost campion mondial la kickboxing, s-a spânzurat marţi seara în locuinţa din Eforie

Marius Ursoi

Marius Ursoi, fostul sportiv care în urmă cu aproape 20 de ani a câştigat Cupa Mondială la Kickboxing, implicat în mai multe scandaluri, s-a spânzurat, marţi seară, în curtea locuinţei sale din Eforie Nord.

Ştiri pe aceeaşi temă

Interlopul se afla sub control judiciar în dosarul în care era acuzat că şi-a snopit iubita în bătaie. În urmă cu câteva zile, Judecătoria Constanţa a decis înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului preventiv după ce Marius Ursoi a încălcat regulile controlului judiciar şi şi-a vizitat iubita la locul de muncă al acesteia.
 
Interlopul constănţean a contestat hotărârea Judecătoriei, iar joi Tribunalul Constanţa urma să dea o soluţie definitivă.
 
La data de 1 octombrie 2012, în jurul orei 19.00, pe aleea Lirei din municipiul Constanţa, soţia sa a fost implicată într-un diferend cu părţile vătămate, din cauză că refuzase să-şi închidă portiera autoturismului, pentru a permite părţilor vătămate să treacă pe trotuar cu londoul în care se afla copilul acestora în vârstă de 6 săptămâni. 
 
În jurul orei 19.30, Ursoi a sosit la locul incidentului, chemat de soţie, iar acolo le-a agresat violent pe părţile vătămate G.N.Ş. şi pe soţia acestuia, G.E.. Ursoi i-a lovit cu pumnii de mai multe ori şi le-a provocat leziuni corporale vindecabile în câte 12-14 zile, respectiv 3-4 zile de îngrijiri medicale. Bărbatul a necesitat internare în spital din cauza lipotimiei. 
 
În aceeaşi împrejurare, în care Ursoi se manifesta violent, londoul a fost răsturnat, iar copilul a căzut şi a suferit leziuni corporale vindecabile în 1-2 zile de îngrijiri medicale. 
 
„Prin modul de acţiune de o mare violenţă, la o oră la care zona era intens circulată, inculpatul a stârnit indignarea şi oprobriul trecătorilor, prin crearea unui sentiment de nesiguranţă că astfel de fapte agresive pot fi comise prin încălcarea flagrantă a normelor de convieţuire socială“, a comunicat atunci Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. 
 
Pe aceeaşi temă:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările