Infirmieră la un cămin de bătrâni, cercetată penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Infirmieră la un cămin de bătrâni, cercetată penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Cămin de bătrâni                                                                          FORO: arhivă

Femeia de 48 de ani este infirmieră la un cămin de bătrâni. Ea a intrat în atenţia procurorilor care o acuză de zădărnicirea combaterii bolilor şi fals în declaraţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au înregistrat luni, 13 aprilie, un dosar penal pe numele unei fenei de 48 de ani, infirmieră la un cămin de bătrâni.

Anchetatorii o acuză de comiterea infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor şi fals în declaraţii, prevăzute de articolul 352, alineatul 1 din Codul Penal şi articolul 326 din Codul Penal, ambele cu aplicarea articolului 38 alineatul 1 din Codul penal.

„O femeie, în vârstă de 48 de ani, infirmieră în cadrul unui cămin de bătrâni, nu a informat angajatorul că a luat contact cu o persoană întoarsă din străinătate în ultimele 4 săptămâni, respectiv soţul întors din Belgia”, se arată într-un comunicat transmis de parchet.

Cercetările sunt efectuate de către Poliţia Oraşului Negru Vodă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Pe aceeaşi temă:

După ce au aflat că sunt pozitivi, doi bolnavi de COVID-19 au mers cu taxiul la spital

Scandal pe o platformă maritimă. Muncitorii se opun dezinfectării locului, deşi unul dintre ei este suspect de COVID-19

  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările