Inelul Crivelii din aur roz, decorat cu diamante, rubine şi safire roz a fost vândut la licitaţie cu 16.000 de euro

Inelul Crivelii din aur roz, decorat cu diamante, rubine şi safire roz a fost vândut la licitaţie cu 16.000 de euro

Inel din aur roz. Foto: Artmark

Creaţiile avangardiste şi diamantele spectaculoase au condus vânzările ediţiei întâi Artmark, desfăşurate duminică, simultan la Hotel Vega din Mamaia şi Palatul Cesianu, Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Intrecciato”, un inel purtând semnătura Crivelli, a obţinut cel mai mare preţ al serii, într-o seară în care ofertele câştigătoare au venit masiv dinspre participanţii aflaţi pe litoral, se arată pe site-ul Aetmark.
Din jurul piscinei Hotelului Vega au fost adjudecate ieri seară circa două treimi dintre piese, totalul ridicându-se la peste 118.000 euro, cu 73 de loturi vândute din 98 propuse.
Oferta finală pentru lotul adjudecat la preţul maxim de 16.000 euro - inelul Crivelli „Intrecciato" din aur roz, decorat cu diamante, rubine şi safire roz - a venit de la sediul Artmark din capitală, balansând raportul de interes din cadrul Duplexului.Au fost obţinute rezultate foarte bune pentru bijuteriile cu pietre impresionante, cea mai rară dintre ele - un mare diamant negru, montat pe un inel „Solitaire" din aur alb - fiind vândut cu 9.000 euro unei participante de la Mamaia. Tot aici a fost adjudecată şi „Grand rose" - broşă din aur alb, decorată cu diamante clasice, roze şi rubine - o altă vedetă a licitaţiei, la preţul de 11.000 euro, peste estimarea de 3.000 - 6.000 €.
Bijuteriile de colecţie, semnăturile de prestigiu şi modele originale au fost de asemenea apreciate de participanţi: un inel masonic din aur, decorat cu diamant şi simbolurile specifice frăţiei, echerul şi compasul a obţinut 2.400 euro, un preţ de şase ori mai mare decât estimarea minimă. Un ceas de damă Hamilton, din aur alb şi diamante, şi-a dublat aproape estimarea maximă, fiind adjudecat cu 4.250 euro, iar un pandantiv-inimă din aur, decorat cu safir central şi diamante, s-a vândut cu 4.500 euro.Rezultatele Licitaţiei de Bijuterii de Epocă şi de Colecţie - în cifre

•    Totalul vânzărilor: 118.090 €
•    Rata de adjudecare: 74,5 %
•    Numărul de loturi oferite: 98
•    Loturi adjudecate: 73
Cele mai ridicate valori atinse: Lot 77 „Intrecciato”,


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările