FOTO VIDEO Incendiu devastator la Restaurantul Beirut şi Legendary Pub. Trei artiste au murit carbonizate. Alte patru persoane au fost grav rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restaurantul Beirut şi Legendary Pub din Constanţa au fost cuprinse de flăcări sâmbătă seară. Trei dansatoare, angajate ale restaurantului, şi-au pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite în urma incendiului masiv.

UPDATE ORA 13.10 Tânăra adusă de urgenţă în Capitală în urma incendiului produs sâmbătă seară în Constanţa este internată la Spitalul de Arşi, în stare critică, având arsuri şi la nivelul căilor respiratorii. Medicii spun că primele 24 ore sunt critice pentru ea. Traumatismele de care suferă i-au determinat pe medici să o ţină sub sedative şi să o ventileze mecanic. Fata are 18 ani şi este născută în Tulcea.

Între timp, la Spitalul de Urgenţă din Constanţa a rămas internată o singură persoană care a fost intoxicată cu fum. Alte trei persoane, printre care şi un pompier militar au fost externate.

Un incendiu de proporţii a cuprins sâmbătă seara localul libanez de pe Bulevardul Tomis. Flăcările au pornit din spatele restaurantului şi s-au extins la Legendary Pub, care funcţionează în aceeaşi clădire, pe o altă latură, la etaj.

Pompierii militari de la Detaşamentul Constanţa-oraş al ISU Dobrogea au intervenit cu nouă autospeciale pentru a potoli flăcările. Interiorul restaurantului a fost făcut scrum.

Medicii spun că cel puţin patru persoane au ajuns la Spitalul de Urgenţă Constanţa. O femeie a suferit arsuri multiple la caile superioare, iar un bărbat şi o altă femeie s-au intoxicat cu monoxid de carbon şi au făcut un atac de panică.

Bulevardul Tomis a fost blocat de poliţiştii constănţeni între Bulevardul Mamaia şi Sala Sporturilor. Nenumărate echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Constanţa şi SMURD au intervenit pentru preluarea răniţilor.

În zonă au fost detaşaţi şi jandami care erau dotaţi cu măşti de gaze pentru ei sau pentru cei care aveau probleme de respiraţie.

Potrivit doctorului Ionuţ Cealera, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Constanţa femeia care a suferit arsuri ar putea să fie transferată la o unitate medicală din Bucureşti.

image

Dansatoarele orientale de la restaurantul Beirut din Constanţa Foto Beirut Constanţa

Câteva ore mai târziu, pompierii au găsit trei tinere angajate ale restaurantului Beirut, carbonizate într-un vestiar aflat la mansardă. Una dintre ele este Mihaela Tucă (23 ani), care avea numele de scenă Micky Bellydance. Pe pagina ei de Facebook au început să apară mesaje de condoleanţe după ora 2.00 a zilei de duminică.

Cea de-a doua este Nicoleta Vasiliţeanu, supranumită Nicole Beleuzza, care a fost recunoscută după bijuteriile purtate.

A treia se numeşte Nicoleta Ioana Cengher, o tânără solistă talentată, care cânta la restaurant. Ultima postare a interpretei de pe contul ei de Facebook, făcută cu doar câteva ore înainte de dezastru, este premonitorie.

image

Nicoleta Ioana Cengher, tânăra solistă Foto Facebook Nicoleta Ioana Cengher

Jurnalistul constănţean Dan Mincea se afla în Legendary Pub cu mai mulţi prieteni, în momentul în care s-a declanşat incendiul. "Eram în club. Cântau nişte băieţi (formaţia TBC din Constanţa - NR) în dechiderea trupei MadDriven. Am simţit miros de fum şi apoi am văzut cum iese de sub bar. Am ieşit cu toţi afară din Pub şi am observat că ardea restaurantul de lângă pub, Beirut."

Claudiu Nicolae, un tânăr din Constanţa care a ajuns în zonă la puţin timp după declanşarea incendiului, spune că toată lumea alerga pe stradă cu batiste sau măşti improvizate la gură şi la nas. Fumul puternic era dublat de cenuşa care zbura din acoperişul clădirii pe Bulevardul Tomis. 

Sursa Foto: Claboo Media si Claudiu Nicolae. Sursa Video: MadDriven si Dan Mincea.

Vă mai recomandăm

VIDEO „Acum să vezi foc ;)“ Ultima postare de pe Facebook a artistei Nico. Tânăra era cântăreaţă la restaurantul Beirut

FOTO Nicole, una dintre tinerele moarte în incendiul de la Beirut, recunoscută după cercei şi inele

Sorin Lucian Ionescu, martor: „Ardem ca şobolanii la Legendary Pub!“

VIDEO Clipul de promovare a restaurantului Beirut, realizat cu exact un an înainte de dezastru. În imagini apar dansatoarele exotice, care erau atracţia localului

Incendiu la Restaurant Beirut şi Legendary Pub Constanţa

Incendiu la Restaurant Beirut din Constanţa

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite