Imagini terifiante de la accidentul în care a murit Cătălin Dan Gemănar, românul care a fost bodyguard al Angelinei Jolie

Imagini terifiante de la accidentul în care a murit Cătălin Dan Gemănar, românul care a fost bodyguard al Angelinei Jolie

Tragedia s-a petrecut între localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu FOTO ISU Dobrogea

Cătălin Dan Gemănar, director tehnic la Liga Profesionistă de Fotbal, a murit vineri seara într-un accident rutier între localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Dan Gemănar, de 48 de ani, a murit într-un tragic accident rutier, după ce maşina în care se afla, aparţinând preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost lovită de un tren de marfă.
 
Pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, la un accident în care au fost implicate un autoturism Q7 şi un tren de marfă, ce se deplasa de la Medgidia la Tulcea, evenimentul petrecându-se între localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu. La faţa locului, s-au deplasat o autospecială, un echipaj de descarcerare şi ambulanţe.
 
Echipele de intervenţie ajunse în zonă au stabilit că în accident un bărbat, şoferul autoturismul, a murit pe loc. De asemenea, în urma impactului puternic, maşina a fost distrusă.
 
Bărbatul decedat era angajat al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar anterior fusese angajat la o firmă de securitate. În cadrul acesteia a desfăşurat şi câteva misiuni în străinătate, într-una din acestea fiind însărcinat cu protecţia actriţei Angelina Jolie, el având postate pe pagina de socializare două fotografii, din decembrie 2013, cu starul de la Hollywood.
 
 
FOTO Arhivă personală

 
 
 
FOTO ISU Dobrogea

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: