Imagini terifiante de la accidentul în care a murit Cătălin Dan Gemănar, românul care a fost bodyguard al Angelinei Jolie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tragedia s-a petrecut între localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu FOTO ISU Dobrogea
Tragedia s-a petrecut între localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu FOTO ISU Dobrogea

Cătălin Dan Gemănar, director tehnic la Liga Profesionistă de Fotbal, a murit vineri seara într-un accident rutier între localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu.

Cătălin Dan Gemănar, de 48 de ani, a murit într-un tragic accident rutier, după ce maşina în care se afla, aparţinând preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost lovită de un tren de marfă.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, la un accident în care au fost implicate un autoturism Q7 şi un tren de marfă, ce se deplasa de la Medgidia la Tulcea, evenimentul petrecându-se între localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu. La faţa locului, s-au deplasat o autospecială, un echipaj de descarcerare şi ambulanţe.

Echipele de intervenţie ajunse în zonă au stabilit că în accident un bărbat, şoferul autoturismul, a murit pe loc. De asemenea, în urma impactului puternic, maşina a fost distrusă.

Bărbatul decedat era angajat al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar anterior fusese angajat la o firmă de securitate. În cadrul acesteia a desfăşurat şi câteva misiuni în străinătate, într-una din acestea fiind însărcinat cu protecţia actriţei Angelina Jolie, el având postate pe pagina de socializare două fotografii, din decembrie 2013, cu starul de la Hollywood.

gemanar

FOTO Arhivă personală

accident constanta foto isu
accident constanta foto isu
accident constanta foto isu

FOTO ISU Dobrogea

Pe aceeaşi temă: 

Tragedie pe drumul dintre Constanţa şi Hârşova. Trei oameni au murit după ce şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens

Trei persoane rănite după ce o maşină de Poliţie şi un autoturism s-au ciocnit, la Constanţa

Tragedie pe litoral. Cinci morţi într-un accident, pe drumul dintre 23 August şi Olimp. Martor: „Tinerii erau aruncaţi prin şanţuri“

Tânăr mort într-un accident rutier produs între Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. Alte cinci persoane au fost rănite

Tânără actriţă din Republica Moldova, rănită într-un accident rutier la Constanţa. Patru maşini au fost avariate

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite