Imagini şocante. O mamă îşi bate cu bestialitate fetiţa de numai doi ani. „Eu pe tine te omor! Unde-i cuţitul, că o tai?” | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Poliţiştii au demarat o anchetă după ce imaginile cu mama care-şi bate crunt fetiţa de numai doi ani au apărut pe reţelele sociale.

UPDATE Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Constanţa au demarat o anchetă după ce imaginile cu o femeie care-şi loveşte crunt fetiţa au apărut în spaţiul public. 

Femeia este filmată de un bărbat în timp ce-şi loveşte în mod repetat fetiţa. Acesta nu intervine, ci se rezumă doar la a spune „cum să dai aşa într-un copil?”

„Eu pe tine te omor! Tu semeni cu tac-tu, eu te omor pe tine! A vrut tac-tu turcoaică? Ia de aici … Unde-i cuţitul, că o tai?”, mai spune femeia în timp ce continuă să-şi lovească fetiţa. 

IPJ Constanţa a transmis că au luat la cunoştinţă despre imaginile de pe o reţea de socializare şi au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. „Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanţa, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia. Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021. ”

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecţie provizoriu împotriva mamei. 

Poliţiştii au înştiinţat D.G.A.S.P.C. Constanţa, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu fraţii acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluaţi de reprezentanţii instituţiei, în vederea dispunerii măsurilor de protecţie socială. 

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Vă recomandăm şi: 

Ministrul Turismului: 30 de ani, această instituţie nu şi-a atins ţinta principală de promovare a României

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite