Iată cum a evoluat vremea: Așa a fost începutul de ianuarie în ultimii trei ani! GALERII FOTO

Iată cum a evoluat vremea: Așa a fost începutul de ianuarie în ultimii trei ani! GALERII FOTO

Imagine hibernală des întâlnită la malul mării - soarele strălucește peste faleza acoperită de nea

Acum doi ani, la Constanța aveam zăpadă și ghețuș. Anul trecut, peisajul era feeric, cu pătură de nea așternut ca-n povești, sub un soare cu dinți. Anul acesta, iarna s-a întrecut pe sine: aduce a primăvară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timpul își urmează cursul, dar vremea își inventează propriul curs. Iernile copilăriei, cu troiene până la geam și săniuș din zori și până-n seara pe străzi, sunt de mult uitate. An de an, anotimpurile par să se amestece între ele și niciunul nu seamănă cu celălalt.

Acum doi ani, la Constanța aveam zăpadă și ghețuș. Anul trecut, peisajul era feeric, cu pătură de nea așternut ca-n povești, sub un soare cu dinți. Anul acesta, iarna s-a întrecut pe sine: aduce a primăvară. Soarele a strălucit puternic din prima zi, urcând temperatura la valoarea unui aprilie. Oamenii s-au bucurat din plin de semnul bun arătat de vreme, care să se transfere și în viața de zi cu zi.

IANUARIE 2010
Click pentru galerie foto


IANUARIE 2011
Click pentru galerie foto

IANUARIE 2012
Click pentru galerie foto

Meteorologii explică inversarea sezoanelor prin schimbările climatice ce afectează întreaga Europă. „Din iulie predomină un curent anticlonic, de presiune ridicată, unde nu sunt fronturi atmosferice“, detaliază meteorologul Vasile Torică, șeful Centrului Meteorologic Regional Dobrogea.
Iernile copilăriei nu se vor întoarce însă niciodată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările