Huseyn Sipahi, iubitul Larei Şaban: „Nu sunt vinovat!“

Huseyn Sipahi, iubitul Larei Şaban: „Nu sunt vinovat!“

Huseyn Sipahi, primul din stânga. Arhivă personală

Huseyn Sipahi, iubitul turc al Larei Şaban, neagă orice implicare în moartea femeii. „Nu sunt vinovat!" a declarat bărbatul în exlusivitate pentru Observator. El este căsătorit şi mai are trei copii.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ziua în care femeia a fost înmormântată, la Istanbul s-a judecat procesul de paternitate intentat de Lara Şaban. Politicianul turc neagă orice legătură de rudenie cu fetiţa de 3 ani.

Procurorii sunt convişi că vinovaţii sunt deja în spatele gratiilor, deşi avocata celor doi spun că au fost doar martori. Pentru a-şi dovedi nevinovăţia, cei doi suspecţi au cerut să fie supuşi unui test poligraf în Bucureşti.

EXCLUSIV Povestea incredibilă a Larei Şaban. Avea doar 8 clase şi se născuse într-o sărăcie lucie


Cine este iubitul Larei


Conform paginii sale de pe rețeaua Facebook, Hüsseyin Avni Sipahi s-a născut în 1962, în localitatea Rize-Çayeli. Familia lui s-a mutat în Istanbul în 1966. S-a implicat în politică în 1984, în Partidul Patriei. La alegerile locale din 2009 a fost ales primar al districtului Çekmeköy, o suburbie a Istanbului. Are afaceri în domeniul construcţiilor, este căsătorit şi are trei copii.

Astăzi a fost înmormântată Lara Şaban, iubita politicianului turc care a fost găsită moartă pe câmp FOTOGALERIE


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările