Huliganii care au provocat scandal în parcarea de la Club Ego au fost trimişi în judecată

Huliganii care au provocat scandal în parcarea de la Club Ego au fost trimişi în judecată

Bătaia din faţa clubului Captură video

Cinci persoane au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa în urma unui scandal petrecut, în luna august, în faţa unui club din staţiunea Mamaia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mulţi indivizi care fac parte din două bande rivale au provocat un scandal monstru în parcarea clubului Ego, din nordul staţiunii Mamaia, în dimineaţa zilei de vineri, 16 august. Totul a pornit de la o fată care, spun martorii, era iubita unuia dintre bărbaţi, însă s-a distrat toată noaptea cu cei din banda rivală.
Spre dimineaţă, cearta a degenerat în faţa clubului, când unul dintre bărbaţi l-a lovit pe un altul cu un pumn, acesta fiind doborât la pământ, chiar lângă roata unei maşini parcate. A urmat o bătaie generală. Şoferul maşinii demarează în trombă şi trece peste bărbatul căzut la pământ. În haosul creat, un alt agresor scoate un cuţit şi loveşte în stânga şi în dreapta. Un altul scoate un pistol şi trage un foc şi apoi fuge. După el, aleargă un bărbat din banda rivală, apoi se dispersează.
 
În zonă, era o patrulă de Poliţie care a acţionat de urgenţă, a pornit după ei, i-a prins şi i-a încătuşat pe scandalagii. 
 
Câţiva dintre bărbaţii implicaţi în scandalul din Mamaia sunt Adrian Gabriel Mangu, Bebi Sima, Daniel Bădrăgan şi Ion Stanciu Nicolici au fost propuşi pentru arestare preventivă. A doua zi, trei dintre ei au fost eliberaţi de magistraţi, care i-au plasat sub control judiciar. 
 
În 2017, unul dintre scandalagiii din Clubul Ego a fost implicat într-o altă altercaţie, care a avut loc în parcarea de la Crazy Beach. La acea vreme, mai mulţi indivizi au fost trimişi în judecată pentru încăierare: Alexandru Ioniţă Martin, Robert George Voinea, Constantin Adrian Tîmplaru, Adrian Gabriel Mangu, Florin Iţu, Cornel Costin Scutaru, Ionuţ Mihăiţă Ganea şi Cătălin Pamblică.
 
Trei dintre scandalagii au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv, iar două, sub control judiciar. 
 "Probatoriul administrat în cauză a relevat că, în dimineaţa zilei de 16 august 2019, în faţa clubului Ego din staţiunea Mamaia a avut loc un conflict între două grupuri de persoane care plecau de la club, motivat de faptul că unul dintre membrii grupărilor o hărţuia pe fosta sa prietenă, ce se afla în compania celeilalte grupări, ceea ce a dus la un haos generalizat soldat inclusiv cu vătămarea unor persoane şi inducerea unei stări de temere în rândul publicului; în cadrul conflictului au fost folosite inclusiv arme neletale, deţinute în mod neautorizat”, se arată în comunicatul Parchetului. 
 
Astfel, unul dintre bărbaţii trimişi în judecată este acuzat că, în noaptea de 15/16 august, a purtat un cuţit cu lamă retractabilă, în clubul Ego din staţiunea Mamaia. El a folosit cuţitul la ieşirea din club şi l-a îndreptat ameninţător către un grup de persoane. De asemenea, tot în afara clubului, el a lovit cu pumnul în faţă un bărbat, iar după ce acesta a căzut, l-a lovit cu piciorul. 
 
Procurorii au stabilit că al doilea bărbat trimis în judecată a plecat cu un autoturism din faţa clubului Ego, în dimineaţa de 16 august, şi din neatenţie a accidentat un prieten, trecând cu maşina peste el. În urma rănilor suferite victima a avut nevoie de 100 de zile îngrijiri medicale. Şoferul a fugit apoi de la locul accidentului, refuzând să îi fie recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă consumase alcool sau substanţe psihotrope. Al treilea bărbat a fost trimis în judecată de procurorii constănţeni după ce a băgat cu forţa o persoană într-o maşină şi a tras cu un pistol neletal spre persoanele cu care intrase în conflict.
 
Procurorii au trimis în faţa instanţei un alt bărbat care, în noaptea de 15/16 august, în faţa Clubului Ego, prin folosirea de ameninţări şi având un box i-a furat unei persoane suma de 80 de lei, iar cel de-al cincilea bărbat a fost trimis în judecată pentru că a purtat un cuţit în clubul Ego, în aceeaşi noapte, iar dimineaţa l-a scos la vedere la ieşirea din club, în contextul conflictului respectiv.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările